[Alındı] Athlon X4 860K ve GTX 750Ti Sistem

Hocam işlemci sıcaklığı nasıl sende ? Bir de oyun içi işlemci sıcaklığı gösteren hangi programı kullanıyorsun veya kullanıyor musun ?

Kardeşim işlemciden menun musun? Bende bil bilgisayar topluyorum fakat işlemci nasıldır bilemedim.

Hocam işlemci sıcaklığı nasıl sende ? Bir de oyun içi işlemci sıcaklığı gösteren hangi programı kullanıyorsun veya kullanıyor musun ?

O nasıl soru be müminim Kesinlikle, %100 memnunum. x2 270 ( Athlon ) den sonra bu varya, intel atomdan i7 5820K'ya geçmişim gibi aynı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Oc. da oluyor ( K ibareli benimki ) ama kartım zayıf işlemcime göre. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum, çekirdekleri de rezil değil yani.

O nasıl soru be müminim Kesinlikle, %100 memnunum. x2 270 ( Athlon ) den sonra bu varya, intel atomdan i7 5820K'ya geçmişim gibi aynı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Oc. da oluyor ( K ibareli benimki ) ama kartım zayıf işlemcime göre. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum, çekirdekleri de rezil değil yani.

@Silinen üye Overclock yapmadığım için sıcaklığı pek araştırmadım. Sadece CPU kullanımını kontrol ediyordum.

@Silinen üye İşlemciden memnunum, öneririm. Sahibinden gibi sitelerde 150-200 TL'ye alabilirsin sıfırını.

Merhaba arkadaşlar. F2a68hm-ds2 anakartla birlikte işlemciyi yeni topladım. Stok fan kullanıyorum ve kasa havalandırmasıda iyi derecede Asgard 381. Ancak işlemci sıcaklığı boşta 50-60 civarı oyunlarda 80 dereceye kadar yaklaşıyor. Elimle soğutucuyu kontrol ettiğimde elimi yakan ısıda olmadığını hissettim. Başka bir forumda da fm2+ anakartın gerçek değerleri işlemci ısı değerini vermediğini belirtiyorlar. Sizlerde durum nasıl ?

Bilgisayarcı yiğenimle birlikte topladık. Nette biraz araştırdım ve etrafındaki kapasitörlerin ısısını programlar işlemci ısısı olarak gösteriyormuş. Hwmonitör, speccy vs. Şöyle bir durumda var; işlemci soğutucusuna dokunduğumda elim yanmıyor ve ılık. İnşallah gerçekten böyledir. Sıcaklık için amd 'nin kendi programı overdrive tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…