[Alındı] Cooler Master Hyper Evo 212

Makaleler
31
Yer
Artvin
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Evet arkadaşlar araştır araştır yorum al incele derken inventus.com.tr'den Cooler Master Hyper Evo 212'yi almış bulunuyorum şimdilik kutuyu açtım resim çekmek için daha sonra kutu açılışı ve montaj videosu çekmeyi düşünüyorum ayrıntılı bir şekilde. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Ayrıca inventus.com.tr'yi herkese tavsiye ediyorum dün aldım bugün öğleden sonra elime ulaştı güzel paketlenmiş zarar görmemesi için. İlk izlenim iyi malzeme kalitesi olsun fan boyutu ızgaraların boyutu fazlasıyla iş görecek gibi. Montaj ve testlerden sonra yine konu açıp paylaşacağım.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Hayırlı olsun. Dediğin gibi biraz kullanıp artılarını eksilerini yazarsan sevinirim. Özelliklede fan sesi olup olmadığını.

Ben de 2 haftadır kullanıyorum. Normalde 65-66 derece olan işlemcim en fazla 58 derece oldu ki, 3 saat aralıksız FPS oyun oynamıştım. Selametle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben buna 3 pinli, ekstra bir 14 cmlik kasa fanı almıştım ve AMD FX 8150 işlemcimde kullanmıştım. Keşke ekran görüntülerini ataydım. Ama soğutması gayet güzel kendi üzerindeki fanı tek başına yeterli, kutu içinden termal macun 1-2 kullanımlık ve iletkenliği ideal.

Tavsiye: Tower (kule) tipi, büyük boy, hava yalıtımı ideal bir gaming kasaya monte ederseniz maksimum verim alırsınız.

Diğer bileşenlerim:
  • 8 GB DDR3RAM
  • 2 TB HDD
  • AMD FX 8150 işlemci
  • 64 GB Sandisk SSD
  • MSI 970A anakart
  • PWC 2 GB R7 265 VGA

Maalesef sattım ve laptop aldım :(

Ben de 2 haftadır kullanıyorum. Normalde 65-66 derece olan işlemcim en fazla 58 derece oldu ki , 3 saat aralıksız fps oyun oynamıştım. Selametle.
Hayırlı olsun gozlemlerinizi bekliyorum.
Sağolun eksik olmayın. En kısa zamanda montaj yapıp testlere geçeceğim.

Ben buna 3 pinli, ekstra bir 14 cmlik kasa fanı almıştım ve AMD FX 8150 işlemcimde kullanmıştım. Keşke ekran görüntülerini ataydım. Ama soğutması gayet güzel kendi üzerindeki fanı tek başına yeterli, kutu içinden termal macun 1-2 kullanımlık ve iletkenliği ideal.

Tavsiye: Tower (kule) tipi, büyük boy, hava yalıtımı ideal bir gaming kasaya monte ederseniz maksimum verim alırsınız.

Diğer bileşenlerim:
  • 8 GB DDR3RAM
  • 2 TB HDD
  • AMD FX 8150 işlemci
  • 64 GB Sandisk SSD
  • MSI 970A anakart
  • PWC 2 GB R7 265 VGA

Maalesef sattım ve laptop aldım :(
Hayırlısı olsun ne diyelim. Masaüstü bilgisayar hobi işidir ciddi söylüyorum hani bilgisayara oturup oyun oynamak mı yoksa sürekli parça monte etmek mi deseler sök tak derim yani o kadar zevkli bir iş.

Bendede bu fan var. İ7 5820k ile kulanıyorum. OC yaptığım zaman bile sesini duymadım fazla.
Tavisye ederim.
edit:
Bendeki başkaymış silinebiliyor mu ileti bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı