[Alındı]Core i5 4460 Gtx 970 8Gb Ram SSD Asus H97M-Plus Montaj ?

Merhaba arkadaşlar montajlama bitti.

Her şey düzgün çalışıyor, herhangi bir sorun oluşmadı, biosu güncelledik UEFİ windows 8.1 kurduk.
Sürücüleri kurduk, aygıt yöneticisinde çalışmayan bir sürücü yok.

Güncelleştirmeler yapıldı, bilgisayarın açılış hızı 7 saniye, kapanış hızı 2 saniye, toplamda 9 saniyede açılıp kapanıyor.

Ekran kartının test videoları var bana göre tam bir performans/fiyat kartı.
BF4 indiriyorum şu anda kurduktan sonra görüşlerimizi yazarız.

Bunların haricinde Windows USB 3.0 üzerinden kurduk gerçekten 5 dakika bile dolmadan kuruldu diyebilirim.

Not: Her şey dahil fiyat 3100 TL denk geldi peşin alındı. Sinerji ve Eksen Bilgisayardan herhangi bir sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Evet bende sinerjiden alacağım herhangi bir sorun çıkmadı değil mi? Parçaların paketlenmesi nasıl? Ürün gerçekten sıfır mı gönderiyorlar?

Evet bende sinerjiden alacağım herhangi bir sorun çıkmadı değil mi? Parçaların paketlenmesi nasıl? Ürün gerçekten sıfır mı gönderiyorlar?

Sinerjiden sadece kasa ve PSU aldık, diğer parçaları eksen bilgisayardan aldık.
Sinerji gayet iyi bir günde gönderdiler, ancak kargo maliyeti 20 TL yüksek geldi bana.

Eksen kargo ücreti 7 TL civarında, ürünler daha ucuz olduğu için oradan aldık paketleme yeterli düzeyde.
Ürünler sıfır geldi sadece ana karttan biraz şüphe ettik kutusunun kapak kısmında herhangi bir yapıştırıcı bant yoktu.

Diğer tüm ürünlerin kutuları bant ile kapalı geldi (Ana kart bant yoktu). Herhangi bir eksiklik, açık poşetleme gibi bir durumla karşılaşmadık.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı