[Alındı] Corsair H100i GTX

Merhabalar. Bu konuda sizlere ürünün kutu açılışında montajından çok Vektron ile aramdaki olayı anlatacağım gibi

Ürün kutusu :

- Kutu açtığımızda karşımıza ilk çıkan :

- Kutu içinden çıkanlar :

2 adet SP120L fanlar, gereken montaj vidaları ve soğutucumuzu görüyoruz.

Değerlendirmem :

Corsair H100i'yi 1 yıl kullanmış birisi olarak diyebilirim ki : H100i GTX'te hortumlar H100i'ye oranla daha esnek ve uzun olmuş. H100i GTX'in radtatöründe biraz iyileştirmeler görüyorum. Önceden çalıştırmak için Sata güç kablosu bağlardık, bu bağlantı çıkarılmış. Önemli olan ise

SP120L fanlar H100i GTX'te daha da sessiz H100i'ye oranla.

Vektron ile olan süreç : 1 ay öncesine kadar VATAN aracılığıyla Corsair H100i'yi vida yuvası yalama olduğu için göndermiştim. 3 haftada bana H100i GTX göndermişlerdi. Şaka gibi. Aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir şey. Ve VATAN'dan teslim aldım montajını yaptım ama bunun da hortumunda sorun vardı. Bizzat Vektron'a götürdüm ve değişim yaptılar. Evet işte Vektron. Adamlar müşteri memnuniyeti için her şeyi yaptılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de sanalmarketim'den almıştım, gayet memnunum, fanlarını da AF120 yaptım, çok memnunum. Performans ve gürültü nasıl?

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de sanalmarketim'den almıştım, gayet memnunum, fanlarını da AF120 yaptım, çok memnunum. Performans ve gürültü nasıl?
Performansı oldukça iyi. Beni tatmin etti. Yük altında 56'yı geçmedi. Gürültü olarak H100i'den daha sessiz. H100i'De kasayı ilk açışımda ev inlerdi. Bunda öyle bir gürültü yok.

Ben H105'in daha stabil çalışması için Obsidian 750D'de birkaç modifiye yaptım. İşlemci yaklaşık 50-55 derecede geziyor. FPU testi yaptınız mı AIDA64'den?

Teşekkürler tekrardan arkadaşlar. Evet AIDA64'ten yaptım. Dediğim gibi 56'yı geçmiyor işlemci.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…