[Alındı] Corsair H100İ

E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Herkese merhaba. Sonunda 212 Evo'yu satıp H100İ'yi almış bulunmaktayım. Allah herkese nasip etsin. mormani.com'dan 330 TL ye geçen hafta Perşembe günü aldım. Cuma günü kargoya verildi. Yurtiçi Kargo'nun yavaşlığıyla anca bu gün elime ulaştı. Ürünü Ankara/Maltepe 'den yolladı. Cuma günü. Ürün elime Eryaman'a bu gün anca ulaştı. Siz siz olun Yurtiçi Kargo'ya bulaşmayın.

Hayırlı olsun, servis yüzü görmesin.

Eyvallah. Allah herkese nasip etsin. Güzel bir soğutucu. Montajı biraz zorladı. 1 saatte anca montajını yapabildim.

İnşallah. Kasa 500R Beyaz. Kasayı hiç bir yerde bulamamıştım. En sonunda Vatan da Topkapı mağzasını aradım. Eryaman da OEM bölümündeki arkadaş o stok bugudur dedi. Bende @Silinen üye 'in tavsiyesiyle aradım. Var ama açılmış falan dedi. Ankara'ya getittirdim ürünü. 230 TL ye aldım çıktım. Ürün teşir olduğu için biraz hırpalanmış ama idare eder. Sol alt köşede bir vuruk var. Birkaç tane de sağ ve solda boyasını kaldırmışlar. Sürmeden kaynaklı birkaç sorunu vardı. Kasa maalesef yerde duruyor zaten. Görünmüyor sağı solu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…