[Alındı]FX 8320 ve R9 280X Tabanlı Sistem

Şeftali

Hectopat
Daha fazla  
Çok istediğim ve uğruna onlaca ceza yediğim sistem sonunda alındı. :D

Sistem bileşenleri :
Gigabyte Windforce R9 280x
AMD Fx 8320
Gigabyte 970a-ds3p
Corsair vengeance 2x4 1866 mhz ram
WD green 1tb harddisk
Aerocool advance one 600w kasa
AOC 23" full hd monitör
Cooler Master Vortex Plus CPU soğutucu
Resmi :
IMG_20150112_160845-1.jpg

Moralini bozmak istemem ama DS3P alman büyük hata olmuş. AMD işlemciler ile 4 pinde çok büyük sıkıntılar yaşarsın. Onun yerine keşke UD3P alsaydın.

Teşekkürler.
@Gankmachine
Gigabyte anakartını dual bios için aldım. 4 pinde sorun çıkarıyor derken ne demek istedin açıklar mısın ?
Oyun testleri tabii geleceketir. :D

Teşekkürler.
@Gankmachine
Gigabyte anakartını dual bios için aldım. 4 pinde sorun çıkarıyor derken ne demek istedin açıklar mısın ?
Oyun testleri tabii geleceketir. :D

UD3P de Gigabyte ın ürünüdür. DS3P nin işlemci ye güç veren pin sayısı 4 adet. Intel için normal fakat. AMD için yetersiz. AMD ler çok yüksek güç tüketirler. Oyunlarsa ani fps düşmeleri yaşayabilirsin ama yinede hayırlı olsun.

Anakartınızı şahsen beğenmedim fazla giriş seviyesi bir anakart. Sistem toplarken anakarttan kısmak açıkcası bana mantıklı gelmiyor çünkü parçalar arasında ki iletişimi sağlayan en önemli bileşen anakarttır.Tabi ki kullanılmayacak özelliklere para verilip sıradışı bir anakart almakta hatadır. Benim tavsiyem Asus M5A97 r 2.0 alsaydınız ds3p modelinden daha iyi bir seçim yapmış olurdunuz.Hayırlı olsun Allah böyle sistem toplamak isteyen diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı