B BABASCARFACE Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #41 immortalizm dedi: WİNDOWS 8.1 PRO 32 64 BIT ORJİNAL LİSANS ANAHTARI 99 TL Sanalpazar.com'da 37855316 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir sorum olacak. 2 hafta önce servise yolladım Single w 8.1 kurulmuş crack yaptım şimdi key alırsam tekrar format atmam mı gerekecek sonuçta key pro w 8.1 için bilgisayar şuan single. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2015
immortalizm dedi: WİNDOWS 8.1 PRO 32 64 BIT ORJİNAL LİSANS ANAHTARI 99 TL Sanalpazar.com'da 37855316 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bir sorum olacak. 2 hafta önce servise yolladım Single w 8.1 kurulmuş crack yaptım şimdi key alırsam tekrar format atmam mı gerekecek sonuçta key pro w 8.1 için bilgisayar şuan single.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 2 Haziran 2015 #42 @BABASCARFACE Tekrar format atman gerekecek.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 2 Haziran 2015 #43 @BABASCARFACE, hayır yeniden format atmanıza gerek yok. ''Ürün anahtarını değiştir'' seçeneğine giderek oraya orijinal Key'inizi girebilirsiniz.
@BABASCARFACE, hayır yeniden format atmanıza gerek yok. ''Ürün anahtarını değiştir'' seçeneğine giderek oraya orijinal Key'inizi girebilirsiniz.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 3 Haziran 2015 #44 KranosChara dedi: Teşekkürler. @NorthernsKnight windows 10 rezerve uyarısı aldın mı key'i girince? Genişletmek için tıkla... Evet aldım. İnanmayan olur bi SS atayım.
KranosChara dedi: Teşekkürler. @NorthernsKnight windows 10 rezerve uyarısı aldın mı key'i girince? Genişletmek için tıkla... Evet aldım. İnanmayan olur bi SS atayım.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 3 Haziran 2015 #45 er36po dedi: @BABASCARFACE, hayır yeniden format atmanıza gerek yok. ''Ürün anahtarını değiştir'' seçeneğine giderek oraya orijinal Key'inizi girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurdukları Windows 8 SL sürümü artı crack yapmış, PRO sürümünü alırsa sıfırdan kurmasını önerdim.
er36po dedi: @BABASCARFACE, hayır yeniden format atmanıza gerek yok. ''Ürün anahtarını değiştir'' seçeneğine giderek oraya orijinal Key'inizi girebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurdukları Windows 8 SL sürümü artı crack yapmış, PRO sürümünü alırsa sıfırdan kurmasını önerdim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 3 Haziran 2015 #46 Silinen üye dedi: Kurdukları Windows 8 SL sürümü artı crack yapmış, PRO sürümünü alırsa sıfırdan kurmasını önerdim. Genişletmek için tıkla... Aklım pro'da kaldı. Böyle bi durumda siz haklosınız. Windows 8 SL Win 8 pro'nun anahtarını kabul etmeyecektir zaten.
Silinen üye dedi: Kurdukları Windows 8 SL sürümü artı crack yapmış, PRO sürümünü alırsa sıfırdan kurmasını önerdim. Genişletmek için tıkla... Aklım pro'da kaldı. Böyle bi durumda siz haklosınız. Windows 8 SL Win 8 pro'nun anahtarını kabul etmeyecektir zaten.
B BABASCARFACE Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #47 Silinen üye dedi: Kurdukları Windows 8 SL sürümü artı crack yapmış, PRO sürümünü alırsa sıfırdan kurmasını önerdim. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı geldi Microsoftu arayıp sordum anahtarın dreamspark olduğunu 1 yıl sonra geçersiz olacağını belirtti böyle birşey var mı?
Silinen üye dedi: Kurdukları Windows 8 SL sürümü artı crack yapmış, PRO sürümünü alırsa sıfırdan kurmasını önerdim. Genişletmek için tıkla... Ürün anahtarı geldi Microsoftu arayıp sordum anahtarın dreamspark olduğunu 1 yıl sonra geçersiz olacağını belirtti böyle birşey var mı?
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 3 Haziran 2015 #48 BABASCARFACE dedi: Ürün anahtarı geldi Microsoftu arayıp sordum anahtarın dreamspark olduğunu 1 yıl sonra geçersiz olacağını belirtti böyle birşey var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeş aldığın yere bunu bildireceksin para iadesi yaparlar.
BABASCARFACE dedi: Ürün anahtarı geldi Microsoftu arayıp sordum anahtarın dreamspark olduğunu 1 yıl sonra geçersiz olacağını belirtti böyle birşey var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeş aldığın yere bunu bildireceksin para iadesi yaparlar.
immortalizm Kilopat Katılım 29 Aralık 2013 Mesajlar 845 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Haziran 2015 #49 BABASCARFACE dedi: Ürün anahtarı geldi Microsoftu arayıp sordum anahtarın dreamspark olduğunu 1 yıl sonra geçersiz olacağını belirtti böyle birşey var mı? Genişletmek için tıkla... Komut satırını yönetici olarak çalıştırıp; slmgr /xpr yazar mısın?
BABASCARFACE dedi: Ürün anahtarı geldi Microsoftu arayıp sordum anahtarın dreamspark olduğunu 1 yıl sonra geçersiz olacağını belirtti böyle birşey var mı? Genişletmek için tıkla... Komut satırını yönetici olarak çalıştırıp; slmgr /xpr yazar mısın?
B BABASCARFACE Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2015 #50 immortalizm dedi: Komut satırını yönetici olarak çalıştırıp; slmgr /xpr yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam keyi kullanmadım sizin verdiğiniz siteden aldım arkadaş ilgilenip dönüş yapacağını belirtti. Sorunumu çözer gibi duruyor mesajları gayet güzel.
immortalizm dedi: Komut satırını yönetici olarak çalıştırıp; slmgr /xpr yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam keyi kullanmadım sizin verdiğiniz siteden aldım arkadaş ilgilenip dönüş yapacağını belirtti. Sorunumu çözer gibi duruyor mesajları gayet güzel.