[Alındı] G2A'dan 65 TL'ye Windows 8.1 Pro Key

Peki G2A da ödemeyi nasıl yapıyorsun her kredi kartı geçerli mi ?
Ben ininal kart ile yaptım alışverişi. Kredi kartı/Debit Card seçeneğini kullanarak alışveriş yaptım. Ödeme seçenekleri çok çeşitli burda. İstediğin kredi kartı ile alışveriş yapabilirsin.
 
Hocam hayırlı olsun iyi iş çıkarmışsın. Windows 10'u da 1 sene boyunca ücretsiz kullanacaksın ama şöyle birşey var. Bende DreamSpark üyesiyim 20 TL ye almıştım ilk zamanlarda.
 
Geçenlerde aldığım lisansı, Microsoft' u arayıp teyit ettirmek istedim. Müşteri temsilcisi, anahtarın yasal olmadığını dreamspark olduğunu söyledi. Satıcıyla iletişime geçip, para iadesi aldım. Sonra başka bir yerden aldım. COA etiketli. Onda bir sorun oluşmadı. Benim anlamadığım Microsoft gibi bir firma nasıl böyle açıklar veriyor. O anahtarları nasıl alıyorlar? Satıcının elinde 100 adet anahtar gözüküyordu.
 
KMS ile Windows'u aktive edince uzak Microsoft sistemi korsan Windows kullanıldığını anlayamıyor çok ilginç.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı