[Alındı] Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming

Benim anladığım, kart kargo dahil 2160 TL yalnız 400 TL de gümrük ödemiş (130 dolar ) toplam maliyeti 2500 buluyor. 300 TL için Türkiye'den garantili cihaz almak daha mantıklı bence.

CW problemi sadece 900 serisinde mi oluyor arkadaşlar?

Gtx 900 serisin de fakat Amd de R9 Fury X içinde söylendiğini gördüm.

"Ne kadar GTX 980 Tİ kullanan bir erkek."
Hayırlı olsun hocam. Gerçekten çok güzel. Ya sizin kasa komple çok güzel. Tekrar hayırlı olsun.
''Ben alsam bu kadar sevinmezdim'' tarzında yapılmış bir yorum.

Bir Hayırlı olsun da benden. Yalnız o molex çok sırıtıyor, o güzelim kasaya yakışmamış.

Benim ekran kartının abisini almışsınız. Hayırlı olsun, Allah servis yüzü göstermesin

Aman diyin Amerika'ya göndermekle uğraşmak istemiyorum.

''Ben alsam bu kadar sevinmezdim'' tarzında yapılmış bir yorum.

Bir Hayırlı olsun da benden. Yalnız o molex çok sırıtıyor, o güzelim kasaya yakışmamış.

Teşekkür ederim. Taşınma işlerinden dolayı idarelik taktım. 3 4 tane kırmızı VGA kablosu var. Kaldırdım kabloları en kısa sürede düzenleyeceğim kasanın içini.

Hayırlı olsun hocam bide kasaya kırmızı led çekin mükemmel bir görüntü olur iyi oyunlar.

Led rengine karar veremedim. Kumandalı birden fazla renkli led sistemleri mevcut düşünüyorum bir şeyler bakalım.

Power supplyı zorlandığını görüyorum demişsin, 1000 w değil mi ?

1000w gold evet. Yük altında coil whine gibi ses çıkartıyor anlam veremedim.

Hocam ben de fiyatın her şey dahil ne kadara geldiğini sormuştum. Kargo, gümrüğe verilen vergi falan. Bir de ne kadar sürede sana ulaştığını.

2 günde istanbula geldi. İstanbuldan gümrük işlemleri derken toplam 5 günde geldi. Tabi benim ürün uçakla express gönderi şeklinde geldi ve hiç bir ekstra ücret ödemedim.

Link: Amazon.com: Gigabyte GeForce GV-N98TG1 Gaming 6GB GDDR5 PCiE Video Card Graphics Cards Gaming-6GD: Computers & Accessories

Uluslararası garantisi yok, Gigabyte Türkiye ve distribütör ile görüştüm, yurtdışına göndermek gerekiyor ürünü.

Hayır, gümrük ücreti dahil 2160 .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…