[Alındı] Gigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming

Çıkabilir belki. Vergileri tamamı ile unutmuşum. Dediğinde haklısın. Neyse yüksek model ürünler normalde Türkiye'ye göre ucuz oluyor galiba.

Zannedersem, yurtdışından bir yıl içerisinde getirebileceğiniz ürünlerde sayı kısıtlaması var. Bu konuya bir dikkat edin...

Hocam bende aynı karttan almayı düşünüyorum. Testleri ne zaman yapabilirsiniz ? Ve şimdiye kadar ki performansını nasıl buldunuz ?

Hocam bende aynı karttan almayı düşünüyorum. Testleri ne zaman yapabilirsiniz ? Ve şimdiye kadar ki performansını nasıl buldunuz ?

Hiç fırsat bulamıyorum. 4k performansından açıkcası pek memnun değilim. Witcher en son ayarlarda 28 - 35 fps arası alıyorum 4k'da. Kart sıcaklığı en fazla 73C gördüm bu sıcaklarda, CW çok az.

Zannedersem, yurtdışından bir yıl içerisinde getirebileceğiniz ürünlerde sayı kısıtlaması var. Bu konuya bir dikkat edin...
Biliyorum hocam. Kusura bakma cezalıydım. Cezam yeni bitti. Türkiye ile hemen hemen aynı fiyata geliyor ürünler. Garanti önemli.

Ben testlerinizi bekliyorum açıkçası. Bende de msi 980ti gaming var. Ama henüz monitörüm yok. 1 ms 144hz 1080p monitör mu alsam? Yoksa 4k mi? Bu iki düşünce arasında gidip geliyorum.

Sanırım sizin 4k monitörünüz. Deneyimlerinizi fırsat bulursanız ve paylasirsaniz memnun olurum

Hiç fırsat bulamıyorum. 4k performansından açıkcası pek memnun değilim. Witcher en son ayarlarda 28 - 35 fps arası alıyorum 4k'da. Kart sıcaklığı en fazla 73C gördüm bu sıcaklarda, CW çok az.

Gunumuzde Tek GPU ile 4K biraz zor, cok uzak degil bir sonraki nesilde daha saglam ve verimli olacagini dusunuyorum ama simdilik pek beklenti icerisinde olmamak lazim diye dusunuyorum ama yinede Witcher gibi acik dunya oynanisina ve harika grafiklere sahip bir oyunda 30 fps civari, 73C sicaklik cok iyi sonuclar.

Kaldiki kartin OC potansiyelide, marjida var, 73C sicaklik kartin son noktada olmadigini gosteriyor, biraz overclock ile 30-32 fps yi alt limit yaparsaniz 4K deneyiminiz daha iyi olacaktir.

Benim actigim konudan alintidir.
Hayırlı olsun. Benimki de sistem mi dedim şuan

Sisteminizi hafife almayin oldukca guzel olmus, hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanin.

Monitörüm 1080p destekli, dsr ile 4k'da oynuyorum. Dün Battlefield hardline oyununu deneme şansım oldu. 4k ultra msa , hbao bütün ayarlar açık sorunsuz donmadan oynadım. Görüntü harikaydı 1080p monitöre .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…