[Alındı] GTX 1050 Ti için sistem toplama

Hayirli ugurlu olsun. Pubg performansini tum ayarlar en dusukte olacak sekilde paylasabilirmisin.
Daha almadım arkadaştan denemiştim. SS almayı unuttun. Değerler harikaydı bence. Very Lowda 100 FPS bile görüyor. İşlemci kullanımı %20-30 işlemci kolunu bile kıpırdatmıyor :) . Ben doku ve görüş mesafesi hariç her şeyi en düşüğe aldım dediklerim ise yüksekte. 70-80 FPS alıyorum. Sorunlu bir oyun olmasına rağmen gayet akıcı. İstersen H1Z1 sonuçlarını atabilirim. CS:GO’da.

Daha almadım arkadaştan denemiştim. SS almayı unuttun. Değerler harikaydı bence. Very Lowda 100 FPS bile görüyor. İşlemci kullanımı %20-30 işlemci kolunu bile kıpırdatmıyor :) . Ben doku ve görüş mesafesi hariç her şeyi en düşüğe aldım dediklerim ise yüksekte. 70-80 FPS alıyorum. Sorunlu bir oyun olmasına rağmen gayet akıcı. İstersen H1Z1 sonuçlarını atabilirim. CS:GO’da.
CS:GO da kaç Fps alıyorsunuz hocam?

CS:GO da kaç Fps alıyorsunuz hocam?
Yüksek ayarlarda Dust 2 için 240-300 diğer haritalar 200-250.

Eki Görüntüle 262470

Sonunda aldım. Evet GTX 1050 Ti yerine 1060 olabilirdi ama GTX 1050Ti önceden vardı. Ryzen 5 1600 sebebide ileride kartı değiştirme olasılığımın olmasıydı.

Burası sayesinde işlemci, RAM, Anakart önerisi aldım ve çoğunluğun dediği parçaları aldım. İsimleri aklıma gelmiyor şuan. Eğer yorum yaparlarsa yorumunu beğenirim.

SSD öneriside almıştım Samsung falan önerildi ama onu bulamadım bende 550 okuması, 500 yazması olan 120 GB bir SSD aldım. Sistemi takacağım birazdan. Oyun testlerini vs. yazarım. SSD hariç RAM, Anakart, İşlemci 2100 ₺. SSD sanırım 280 ₺ idi.

İ5 mi Ryzen mi derken Ryzen aldık. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah mutlu eder oyunlarda.

Sistem kısa özeti:

Anakart: MSI Ryzen uyumlu B350M PRO-VDH
RAM: BALLISTIX 16 GB(2x8) DUAL KIT 3000 Mhz
İşlemci: Ryzen 1600 3.2 - 3.6 GHZ
Ekran Kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB
Güç Kaynağı: XIGMATEK 500W
SSD: CORSAIR FORCELE 200 120 GB

------

Geç oldu ama oyun test sonuçlarını yazmak istiyorum. Belki alacak olan birine tavsiye olur.

PUBG ultrada 25-45 FPS arası. Yüksek ayarlarda 40-60 arası. Orta ayarlarda 55-65 arası. Düşük ayarlarda 70-85 arası. Çok düşük ayarlarda 70-110 arası. Benim kendi özel ayarlarım ise kenar yumuşatma yüksek, doku orta, görüş uzaklığı yüksek olarak ayarlı. Bu ayarlarda 60-80 FPS görüyorum.

CS:GO ultrada 150 FPS aşağısına inmiyor. 250 FPS'e kadar çıkıyor. Tabii ki bunu 5x5'lik maçlar için diyorum. Örneğin 40 kişilik bir sunucuda 60-70' e kadar inebiliyor. Bunlar ultra için geçerli belirteyim.

H1Z1 ultrada 70-80 FPS civarı oynatıyor.

Rainbow Six Siege very high'ta oynuyorum. 90-120 FPS arası alıyorum.

GTA V very highta oynuyorum. Advanced Graphics ayarları kapalı. 65-90 FPS alıyorum. Şehir, kargaşa, araba sürerken gibi şeyler dahil.

Rocket Leauge çok bir şey istiyen oyun olmasada yazıyım dedim.Ultrada 100-140 FPS alıyorum.

FarCry Primal ultrada 30-40 FPS arası. Yüksek ayarlarda 45-60 arası. Orta ayarlarda 60-75 arası. Ben ortada oynuyorum. Yüksekte de oynanabilir aslında çok rahatsız etmiyor.

Watch Dogs 2 yüksek ayarlarda 80-90 FPS alıyorum.

FIFA 18 yüksek ayarlarda 90-100 FPS alıyorum.

A.C IV Black Flag ultrada 30-40 FPS, yüksekte 45-60 FPS, ortada ise 60-70 arası alıyorum.

Ek olarak yazılımla ugrasıyorum. Visual Studio, DEV C++, Netbeans, Android Studio gibi yazılım araçlarında gayet hızlı çalışıyor.

Hayırlı olsun bugünde ssd ocz ve işlemci 1500x gerisi aynı olan parçalarım gelecek
Hocam size nasıl ulaşabilirim? Sistemle ilgili sorum var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı