kerimalp55
Hectopat
Hayırlı olsun kardeşim
Daha almadım arkadaştan denemiştim. SS almayı unuttun. Değerler harikaydı bence. Very Lowda 100 FPS bile görüyor. İşlemci kullanımı %20-30 işlemci kolunu bile kıpırdatmıyorHayirli ugurlu olsun. Pubg performansini tum ayarlar en dusukte olacak sekilde paylasabilirmisin.
CS:GO da kaç Fps alıyorsunuz hocam?Daha almadım arkadaştan denemiştim. SS almayı unuttun. Değerler harikaydı bence. Very Lowda 100 FPS bile görüyor. İşlemci kullanımı %20-30 işlemci kolunu bile kıpırdatmıyor. Ben doku ve görüş mesafesi hariç her şeyi en düşüğe aldım dediklerim ise yüksekte. 70-80 FPS alıyorum. Sorunlu bir oyun olmasına rağmen gayet akıcı. İstersen H1Z1 sonuçlarını atabilirim. CS:GO’da.
Yüksek ayarlarda Dust 2 için 240-300 diğer haritalar 200-250.CS:GO da kaç Fps alıyorsunuz hocam?
Eki Görüntüle 262470
Sonunda aldım. Evet GTX 1050 Ti yerine 1060 olabilirdi ama GTX 1050Ti önceden vardı. Ryzen 5 1600 sebebide ileride kartı değiştirme olasılığımın olmasıydı.
Burası sayesinde işlemci, RAM, Anakart önerisi aldım ve çoğunluğun dediği parçaları aldım. İsimleri aklıma gelmiyor şuan. Eğer yorum yaparlarsa yorumunu beğenirim.
SSD öneriside almıştım Samsung falan önerildi ama onu bulamadım bende 550 okuması, 500 yazması olan 120 GB bir SSD aldım. Sistemi takacağım birazdan. Oyun testlerini vs. yazarım. SSD hariç RAM, Anakart, İşlemci 2100 ₺. SSD sanırım 280 ₺ idi.
İ5 mi Ryzen mi derken Ryzen aldık. Hadi hayırlısı olsun. İnşallah mutlu eder oyunlarda.
Sistem kısa özeti:
Anakart: MSI Ryzen uyumlu B350M PRO-VDH
RAM: BALLISTIX 16 GB(2x8) DUAL KIT 3000 Mhz
İşlemci: Ryzen 1600 3.2 - 3.6 GHZ
Ekran Kartı: MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB
Güç Kaynağı: XIGMATEK 500W
SSD: CORSAIR FORCELE 200 120 GB
Hocam size nasıl ulaşabilirim? Sistemle ilgili sorum var.Hayırlı olsun bugünde ssd ocz ve işlemci 1500x gerisi aynı olan parçalarım gelecek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.