Melih Çeliktaş Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #41 Silinen üye dedi: Sistemin siparişini dün öğlen 12-13 gibi verdim. Montaj ve Test ücretsizmiş onu da istedim. Sistemi EbrarBilgisayar'dan aldım. Eki Görüntüle 178717 Genişletmek için tıkla... Nasıl istedin ? Arıyarak mı ?
Silinen üye dedi: Sistemin siparişini dün öğlen 12-13 gibi verdim. Montaj ve Test ücretsizmiş onu da istedim. Sistemi EbrarBilgisayar'dan aldım. Eki Görüntüle 178717 Genişletmek için tıkla... Nasıl istedin ? Arıyarak mı ?
FearLesLeon Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #42 Melih Çeliktaş dedi: Nasıl istedin ? Arıyarak mı ? Genişletmek için tıkla... Sipariş notuna yazın yeter denmişti. Oraya yazdım. Arayınca falan montaj yapıp gönderirceğiz falan dediler. Arkadaşlar sistem canavar gibi. Cs go herşey en yüksekte full hd'de 200-300 fps Crysis 3 herşey en yüksekte en düşük 30 fps'i gördüm
Melih Çeliktaş dedi: Nasıl istedin ? Arıyarak mı ? Genişletmek için tıkla... Sipariş notuna yazın yeter denmişti. Oraya yazdım. Arayınca falan montaj yapıp gönderirceğiz falan dediler. Arkadaşlar sistem canavar gibi. Cs go herşey en yüksekte full hd'de 200-300 fps Crysis 3 herşey en yüksekte en düşük 30 fps'i gördüm