[Alındı] GTX 1060'lı Sistem ve Sürpriz

@Shimada Sensei Bu kadar yüksek bütçelerde beni göremezsin

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, İPhone X yerine şu an yaklaşık 3000 TL olan S8'i alıp sistemi de yükseltebilirdiniz
Açıkcası Android kullanmıyorum. Hadi onuda geçtim Android kullansam bile o telefonu almazdım
Sistem yükseltmede de bir sıkıntım yok açıkcası. Şu an bana bu gayet yeterli ilerde tabii ki yükselteceğim her zaman böyle kalacak değil ya Zamana ayak uydurmamız gerekiyor illa ki

Kendine mi sürpriz yaptın ?

En azından 1070 alsaydınız telefonu daha dusuk alarak,ilerde pişman olacagına eminim çünkü.
Yeni çıkan ryzen işlemcilerden alıp güzel bir kart alıp bir daha sistem derdim olmazdı. GTX 1060 olmamış.
'' ilerde pişman olacagına eminim çünkü. ''
- Buna da ayrı takıldım ? Neden ilerde pişman olacağım bir söyler misin ? Bu sistem hep böyle mi kalacak olarak düşünüyorsun ? Sistem artık baktım bir noktaya geldim yetersiz kaldığını düşündüğüm parçalar varsa elbette ki yükseltme şansım var o parçaları.
Şimdi gelelim asıl önemli olan konuya şu an eminim ki piyasanın durumunu biliyorsunuzdur. Şuan ki piyasaya göre orta şeker iyi bir fiyata sistem topladığımı düşünüyorum. İşimi fazlası ile görebilecek.
1) Ryzen 2. nesil işlemcileri gelecek
2) Artık 2xxx serisi mi olur 11xx serisi mi olur. Orasını ben bilemem ama GTX yeni ekran kartı çıkaracak.
3) Ekran kartındaki fahiş fiyatları biliyorsunuzdur. En büyük etken tabii ki madencilik olayı, doları da bir etken olarak sayarsınız saymazsınız onu bilemem ama en büyük etken bu madenciler yüzünden girip tüm stokları tükettikleri için çıkan ekran kartlarını da artık aşırı yüksek fiyatlardan satıyorlar.
4) Keza diğer bir çok bileşende bunlardan nasibini aldı. Örneğin RAM'ler gibi.

- Özet: Gelelim şimdi neden böyle GTX 1060 lı bir sistem aldım. 11.000 TL param vardı gidip gayet iyi bir sistem alabilirdim elbette. Ama bence şu dönemde bu kadar yüksek fiyatlardan bir sistem düzmek saçmalık olurdu. Yeni gelecek olan işlemci, ekran kartı olsun. Şimdilik böyle bir sistem kurdum. İlerde tabii ki bu sistem böyle kalmayacak. Yükseltme şansım var yeni nesil ürünler geldiğinde yavaşca yükseltme yapabilirim. Kurduğum sisteminde kötü olduğunu düşünmüyorum şu dönemde bir çok oyunu yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabileceğimi biliyorum.

Hayırlı olsun. O kadar para Iphone X modeline verilmezdi, boşa masraf olmuş.
Teşekkür ederim. Kişisel tercihler ( Size göre )

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Güzel bir sistem toplamışsınız.

@Shimada Sensei Bu kadar yüksek bütçelerde beni göremezsin

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. İyi günlerde, güle güle kullanınız.

bilgisayar gayet güzel olmuş ama iphone x neredeyse kasa dan pahalı olmuş neyse sağlık olsun

-Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Umarım daha iyileri sizin olur

Hayırlı olsun ben kasayı pek beğenmedim.
-Dediğiniz gibi aslında daha güzel bir kasa seçilebilirdi Ama pekte umursamıyorum kasayı açıkcası. Önemli olan benim için , içinde ki bileşenler. Teşekkür ederim

@.I.N.И.A.

Kardeşim yeni sistemin yeni telefonun hayırlı olsun. Sistem tercihinde güzel bir karar vermişsin neden millet GTX 1060 olmamış demiş merak ettim ? Kendisi çok güçlü bir karttır takılmayın siz güle güle kullanın. İleride de tabi ki sistemi upgrade edebilirsiniz.

Konuya müdahil olsaydım ne iPhone X almana ne de kalanına bu sistemi almanı tavsiye etmezdim. İlkine göre resmen komple değişiklik olmuş. Hiç olmadı bari monitörü değiştirmeyip idareten 1050 Ti alsaymışsın. Her neyse hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun ancak şu listedeki ürünlerin fiyatlarını görünce gerçekten paramızın artık pek bir değeri kalmadığını tekrar görmüş oldum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…