[Alındı] GTX 1060'lı Sistem ve Sürpriz

Hayırlı olsun.Kazasız belasız

Öncelikle hayırlı olsun ancak şu listedeki ürünlerin fiyatlarını görünce gerçekten paramızın artık pek bir değeri kalmadığını tekrar görmüş oldum maalesef.

hayırlı olsun, güzel günlerde güle güle kullanınız

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun. İnterneti bağlattım. 25 MBPS Sınırsız ( AKK’siz ) Fiber İnternet . Bu akşam monitör ve kasa görünümleri. Ayrıyetten kulaklık, mouse, mousepad, klavye ve koltuk fiyat ve resimleri ile akşam geliyor hepsi.

Hayırlı olsun. Olan olmuş üstüne tartışmaya gerek yok. Güle güle kullanın. Sonuçta harcanan para sizin paranız.

@Jira öncelikle ilk sayfada yazdığım bunları siler misin ?
'' -Arkadaşlar bu sadece başlangıç daha atacağım çok içerik var bu konu hakkında. Bazı arkadaşlar bu konuyu bekliyordu onlar mağdur olmasın diye ufaktan atmak istedim, internetim yok şu an gerçekten kaç gündür açtırmaya çalışıyorum bir sorunu çözemediler. Mobil internetten uğraşıyorum şu anlık. İnternetim bağlandığı an geri kalan tüm detayları atacağım. Bilgisayar ve kasanın görüntüsünü paylaşmadım biliyorum ama internetsiz açmanın bile bir anlamı yok. Ekstra olarak klavye, kulaklık, mousepad, mouse, oyuncu koltuğu aldım. Onlarında kutu içeriklerini, fiyatlarını ve resimlerini paylaşacağım merak etmeyin. ''
-Şimdi de bu yazdıklarımı ilk sayfaya eklersen çok mutlu olurum

- Öncelikle monitör görüntüleri ile başlayalım 144Hz olarak satıyorlar ama monitör 120Hz en büyük hayal kırıklığım bu oldu. Monitör : Samsung LC24FG70FQMXUF 23.5" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Curved VA IPS Monitör ( 1300 TL ) Alındı.

Bios Ekranı RAM'ler 3000MHz frekasında çalışıyor mu pek anlamadım ?

-Genel Görünümler

-Kasa ( Pek bir şeyi yok gerçi görsel olarak ^.^ )

-Klavye : Gamepower Warlock Red Swıtch Mekanık Oyuncu Klavyesi - n11.com ( Beğenmedim. Şimdilik idareten aldım. Bu kadar paraya değmez. )

-Mousepad : Gamepower Rgb100 Rgb Gamıng Mouse Pad - n11.com ( Metal bir yapıya sahip ve eliniz çok terliyorsa almayın bence. Alışması biraz zaman alabilir. )

-Kulaklık: Gamemax Gm-g1480b Usb 7.1 Mikrofonlu Rgb Gaming Oyuncu Kulaklık - n11.com ( Kulağı ağrıtıyor açıkcası uzun süreli kullanacağım diyorsanız. Sesi de idare eder. )

-Mouse: Tigoes Assassıns G500 4200 Dpı Rgb Led Oyuncu Mouse Mükemmel Perf - n11.com ( pek tatmin edici olduğu söylenemez. )

-Koltuk : Türksit Bonus Şef Koltuk Kırmızı - n11.com ( Açıkcası en sevdiğim koltuk oldu. Oldukça rahat ve pedleri baya büyük rahat ettiriyor yani. Ama tek eksik yanı arkaya yaslanamıyorsun benim için negatif olan bu. Diğer her şeyi güzel. )

-Oyun önerilerinizi de bekliyorum. En sonda sistemin testini de yapalım ona göre. @.I.N.И.A.

Hayırlı olsun. Çok güzel bir sistem olmuş. Oyun için zaten ben performansını biliyorum. O sistemin şu an oynatamayacağı oyun yok. Yani eski ya da yeni canın ne oynamak istiyorsa sen seç.

Monitör 120 Hz falan değil. Becerememişsen suçu monitöre atma. Ayrı konu aç bununla ilgili, yardım edilir. Ekipman tercihlerin ise rezalet. Olan olmuş artık, hayırlı olsun. Yalnız böyle şeyleri kafana göre alırken sizin yardımınızla aldım deme lütfen.

Duyduğum en saçma cümle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…