[Alındı] GTX 1060'lı Sistem ve Sürpriz

Hayırlı olsun sisteminiz. Ama ben AMD Ryzen yerine Intel 8. nesili tercih ederdim. iPhone X yerine de S8, S8 Plus ya da Note 8 tercih ederdim. Tabii ki bu tercih meselesi. 8. Nesil makul bir sistem ile S8'in de aynı paraya geleceğini düşünüyorum. Tekrardan hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir telefona o kadar para vermek akıl karı değil. Ben olsam OnePlus 5T alır geçerdim.
Ben, sen değilim işte bunu unutma. Sen istediğini alabilirsin, sana bol şans. Ben %0 pişmanım. Sistemim de telefonum da kusursuz. İkisi de istediğim herşeyi çok çok fazlasıyla karşılıyor.

Ben, sen değilim işte bunu unutma. Sen istediğini alabilirsin, sana bol şans. Ben %0 pişmanım. Sistemim de telefonum da kusursuz. İkisi de istediğim herşeyi çok çok fazlasıyla karşılıyor.
Ben sadece 6000TL verdikten 1-2 yıl sonra üretici firma tarafından "güncellemeler" ile yavaşlatılacak bir telefon almam. Ama bu kişisel tercih meselesi. Belki çok paran vardır 2 sene olmadan değiştirirsin. Ya da tasarımı çok hoşuna gitmiştir ve markaya özel bir sempatin vardır. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. [emoji106]

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Technopat mobile app

Klawye, mouse, kulaklık vs donanımları daha kaliteli firmalardan alsan daha güzel olabilirdi. Konu açarak Amazon üzerinden yardım alarak daha kaliteli ürünler alınabilirdi. Ama olsun herkesin kendi tercihi.
Monitör olarak DVI-Dual veya Display Port ile bağlayınız. O zaman 144 HZ seçeneği çıkar.
Telefon konusunda ben de arkadaşlarla aynı fikirdeyim. İphone X yerine 8 alsan daha iyi olurdu. Bana göre o fiyatı haketmez. 8 daha iyi olurdu. Tabi yine dediğim gibi tercih meselesi herkesin. Senin için rahat ve beğendikten sonra gerisinin önemi yoktur.
Donanıma gelirsek Ryzen aldıysan 1080P den çok 2K ya yönelebilirdin. Ryzen işlemiler 1080P de yaklaşık %10 ile %20 arası daha düşük kalıyor İntel'den. Monitör böyle kalsada olurdu zaten veya 75 HZ bir monitör ile 2k görüntü aldırırdık sana. Ekran kartını 1070 yapardın daha zevkli olurdu.
Bu monitörlede DSR haricinde 2K görüntü alabiliriz. (Gerçek 2K ya oldukça yakın oluyor) Böylece işlemci ve ekran kartı potansiyelini tam anlamıyla almış olursun. 1060 ile 2K da biraz ayarları düşürürsün ama işte 144HZ anlamı kalmaz bu sefer. Neyse yardım gereken konularda ayrı konu açıp yardım istersen daha hızlı çözüme ulaşırsın.
Son olarak hayırlı olsun. Bol bol oyun testlerini de eksik etme bence. İnceleme konularının en zevkli kısımlarıdır.

Güle güle kullanın. Güzel tercihler olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…