[Alındı] GTX 1070 Sistem

i7 6700K ile herhangi bir darboğaz söz konusu mu 1080p'de? Sistemin güç tüketimi kaç watt? Birde Mastercase 5 biraz fazla büyük değil mi? Taşırken içini temizlerken falan bir sıkıntı oluyor mu? Rahat kaldırılabiliyor mu?
 
Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.Mousepad için birşey soracaktım bu boyutlarda bizim üzerindeki resmi ayarlayabildiğimiz/tasarlayabildiğimiz bir yer veya site biliyor musunuz?
 
Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğimle Sizce kasanın temizliği kolay mı ? Kablo yönetimi nasıl ? Filtrelerin sökülüp takılması uğraştırıyor mu yoksa ? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Mouse ve mousepad tamamen ergonomi ve zevk meselesi de klavyeyi keşke corsair k70 veya k95 rgb seçseymişsin. Switch,mekanik ve plastik kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlama blackwidowu şuan bende kullanıyorum hatta ilk seriden bir klavye yani switchleri şuan üretilenlere göre biraz daha iyi ama yinede arkadaşımın yeni aldığı k70e dokununca farkı rahatlıkla anlayabiliyorum. Sanırım sende benim gibi seti bozmamak için aldın kulaklık mouse mousepad razer bari klavyede razer olsun demiştim bende.
 
Hocam değerler çok iyi biraz geç gördüm ama benim işlemci internette dolaşırken 65 Derece.
 
Corsair H100i GTX'i Corsair Link kablosunu (Anakartda USB girişlerine takılan kablo) takmadan kullanırsak herhangi bir sıkıntı çıkarıyor mu ? Deneyebilir misin rica etsem?
 
Renkli led konusunda yardımcı olabilirim size istiyosanız 50TL ücretle 12 renkli değiştirebilir özel yapılmış led verebilirim sadece molex'e bağlamanız yeterli
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…