Daha fazla
i7 6700K ile herhangi bir darboğaz söz konusu mu 1080p'de? Sistemin güç tüketimi kaç watt? Birde Mastercase 5 biraz fazla büyük değil mi? Taşırken içini temizlerken falan bir sıkıntı oluyor mu? Rahat kaldırılabiliyor mu?Performansından çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Diğer markalar ile karşılaştırma fırsatım olmadı, çok farkları olacağınıda zannetmiyorum. Çok yakınım olan biriside yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyor, ondada muhtemelen Gigabyte G1 Gaming 1070, eğer bulamassakta MSI GTX 1070 Gaming X modelini kullanacağız. O geldiği zaman dener karşılaştırır var ise farklarından bahsederim isterseniz. Hatta eğer beğernirsem ona kendi ekran kartımı verip doğrudan onu kullanmayada başlayabilirim.
Sıcaklık konusunda, şu ana kadar denediğim tüm oyunları grafik konusunda her alanda olabileceği en yüksek seçeneklerine getirerek kullandım. Maksimum 70-72 derece gördüm. (Bu da oyun içinde yani yükte, 10 saat aralıksız kullanımda oldu, daha yükseğe çıktığını hiç görmedim.) İşlemcide maksimum 50-55 derece arasında gördüm şu ana kadar.