[ALINDI] GTX 1660 ve Ryzen 2600 Sistem

Bu fiyata sistem iyi mi?

• Oy verenlerin toplamı
    29
Hocam açıkcası dengesiz bir sistem olsa da arkadaş çoğu parçayı kelepir yakalamış. Arkadaşın moralini bozmaktansa hayırlı olsun demek düşer. İlerde yeni nesil Ryzen 7 ve RTX ekran kartlarıyla yükseltme yapılabilir.

Sistemleri aldım indirim var diye Ürünler kapalı kutu duruyor açıkçası şuanda önerilere göre iade edip değiştirme imkanım var
Anakartı iade et kesinlikle X370 için 1250TL çok fazla. Onun haricinde RAM'ler dursun fiyatına göre gayet güzel. Ekran kartını yükseltirseniz çok iyi olur, tavsiyem şiddetle RTX 2060 veya üstü. Ayrıca SSD'yi de iade edin, onun yerine 240GB'lık bir M2 SSD alın, 1TB da HDD. 240GB'lık M2 SSD'lerin ortalama 1500/2000 hızları var diye biliyorum. İşinizi görür, anakart olarak X470 2.el bakın, böylece sisteminiz hazır :).

İşlemci, RAM, M.2 güzel ama diğer parçalar biraz dengeyi bozmuş.

Diğer bileşenleri iade etme şansınız var ise edip elinizde ki parçaların üstüne bütçenize göre daha dengeli bir sistem kurulabilir ama tabi ki bu demek değil ki sisteminiz kötü olmuş. Pek tabi güzel bir sistem, ileri de ekran kartı ve işlemci güncellemesiyle orta seviye bir oyun bilgisayarı sahibi olmuş olacaksınız.

İçiniz ferah, sisteminiz hayırlı olsun.

Anakartı iade et kesinlikle X370 için 1250TL çok fazla. Onun haricinde RAM'ler dursun fiyatına göre gayet güzel. Ekran kartını yükseltirseniz çok iyi olur, tavsiyem şiddetle RTX 2060 veya üstü. Ayrıca SSD'yi de iade edin, onun yerine 240GB'lık bir M2 SSD alın, 1TB da HDD. 240GB'lık M2 SSD'lerin ortalama 1500/2000 hızları var diye biliyorum. İşinizi görür, anakart olarak X470 2.el bakın, böylece sisteminiz hazır :).
SSD konusunda iyi olduğu düşüncesindeyim 970 evo plus alacaktım, fiyat olarak bu daha mantıklı geldi hdd almayı düşünmüyorum.

Anakart ile ekran kartı için varsa öneriniz iletirseniz sevinirim incelemek isterim.

Ürünleri kapalı kutu aldım elime geçti aynı şekilde tutuyorum iade hakkım var.
Hocam açıkcası dengesiz bir sistem olsa da arkadaş çoğu parçayı kelepir yakalamış. Arkadaşın moralini bozmaktansa hayırlı olsun demek düşer. İlerde yeni nesil Ryzen 7 ve RTX ekran kartlarıyla yükseltme yapılabilir.
Bahsettiğiniz üzere ekran kartı ssd ve ram çok iyi fiyata geldi, işlemci de aslında ucuza geldi

2700x bana kullanmayacağım ekstra özelliğe para vermenin gereksiz olduğunu görüyorum.

Ekran kartı için ise 2060 bana yüksek geldi şu sebepten yüksek geldi, ben sistemi istediğim zaman oyun oynamak için topladım, sürekli oyun oynayan biri değilim, oynadığım oyunlar lol csgo pubg gibi oyunlar.

Bu toplamada sadece Anakartın gereksiz olduğunu bende düşünüyorum.
İşlemci, RAM, M.2 güzel ama diğer parçalar biraz dengeyi bozmuş.

Diğer bileşenleri iade etme şansınız var ise edip elinizde ki parçaların üstüne bütçenize göre daha dengeli bir sistem kurulabilir ama tabi ki bu demek değil ki sisteminiz kötü olmuş. Pek tabi güzel bir sistem, ileri de ekran kartı ve işlemci güncellemesiyle orta seviye bir oyun bilgisayarı sahibi olmuş olacaksınız.

İçiniz ferah, sisteminiz hayırlı olsun.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı