[Alındı] GTX 960 Mini ITX tabanlı oyun PC

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim @Raedon

corei5 alsan daha uzub ömürlü kullanırdın bence
Ekran kartını uzun süre kullanacağım için darboğaz yapmadan ihtiyaçlarım için yeterli geliyor. Yoksa 200tl ona buna derken fiyat kabarıyor @ROGER

Güzel sistem almışsınız, hayırlı olsun. Oyun testlerini bekliyoruz. Bir tek klavye ve mouse setini beğenmedim.
Teşekkür ederim. Testleri ilk fırsatta yayınlayacağım. Ben de @Bilgehan Demirkaya

Sistem güzel hayırlı olsun umarım ki sorun çıkarmadan uzun yıllar kullanasınız.

Hayırlı olsun. Bende de Msi H97 Pc Mate anakart var ama Windows u kurmadan önce FastBoot u açsam mı açmasam mı bilemedim.

Hayırlı olsun.
Sağolasın.

Hayırlı olsun. Bende de Msi H97 Pc Mate anakart var ama Windows u kurmadan önce FastBoot u açsam mı açmasam mı bilemedim.
Temiz kurulum yapacaksan tabiki ilk başta açmayacaksın!! Fastboot hızlı açılış için usb girişlerini pas geçiyor dolayısıyla usb den taktığın klavye mouse çalışmayacağı için F11 ile biosa giremeyeceksin.Bios sıfırlaman gerekecek ki çeşitli yöntemleri var. Ben bios pilini çıkartmak zorunda kalmıştım. Öncelikle Windows kur, biosa girip fastboot aç, msi sitesinden gofastboot uygulamsını indir. Biosa girmek istediğin zaman programı çalıştırırsın.

Windows 10 shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat yaptığınızda sadece uefi kurulum yapmış iseniz bios a girebiliyorsunuz.

O dev fanın hızını 360 rpm'de sabit tutuyorum hocam yoksa aşırı ses oluyor.

Kasanın ön fan devrini nasıl azalttınız ? Çok ses yapmaya başladı. 12V tan 7V ' a nasıl düşürebilirim ? Çünkü elektrik devrelerinden pek anlamıyorum.

Son düzenleme:
Ben direk anakartın kasa fanı girişine bağladım, anakart kontrol yazılımlarıyla kontrol ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…