[Alındı] GTX 960 Sistem

CorozeB

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem toplamasında çıkan ciddi problemler sonucu tüm ürünleri iade ettim. Aldığım ürünler site üzerlerinden tavsiye edilmiş hesapta fiyat ve performans ürünleriydi...
Firmamızın bilgi işlemcisine sordum sağ olsun araştırdı ve beraber gidip aldık... Abimiz güzel bilgilerini aktardı.'' Pahalı demek güç demek değildir'' Toplamış olduğum sistemde 4 ana parça var. 2478 tl bana mal oldu ''resimdeki fiyat güncel kur'' İlk başta hala donanımdan çekimser olsam da işte benim sistemim budur dedim...

Outlast (Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60FPS.)
Batman Arkham Knight (Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor; oyunun orjinal sürümünde FPS sorunu var 50 60FPS.)
Battlefield Hardline (Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS.)
Call of Duty Black Ops III ( Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS)
Tomb Raider ( Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS) Oynadığım en iyi oyun 9 saat pc başındaydım sadece 1 saat ara verdim yemek wc vs. net 8 saat oyunun %47'deyim
Grid 2 ( Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS.)
Battlefield 4 ( Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS)
Deadpool ( Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS ) Tam bir komedi Türkçe yama bulunuyor.
MetroLL ( Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS )
Remember Me (Full detay kasma yok fanlar çalışmıyor 60 FPS.)
Euro Truck Simulator 2 ( Full detay kasma yapıyor fanlar deli gibi çalışıyor 25 ila 45 FPS )
American Truck Simulator (Hiç denemedim.)
Bu kurduğum oyunların bazıları ve hala kurmaya devam ediyorum. Fanlar çalışmıyor yazmamın sebebi oyundaki sıcaklık 60 dereyi bulduğunda fanlar devreye giriyor onun haricinde fanlar yatış. Birtek ETS2'de fanlar susmuyor. Sıcaklık 60'ın üstünde diğer oyunlarda 50 dereceyi görmedim henüz ( İnşallah görmeyiz
Oldukça sessiz bir sistem. Anakart, işlemci, ram ve ekran kartı muazzam uyumlu. Donanım parçalarında her hangi bir problem olduğunda anakart üzerinde bulunan led'ler size arızanın nerde olduğunu belirtiyor.
Malum benim güç kaynağım vardı. 500w %80 sertifikalı. Sorun çıkarmadı yeterli geliyor.
SSD olarak samsung Evo 250gb ve WD 1Tb Hdd vardı onları kullandım.
SSD'ye sistem ve gerekli programlarımı kurdum. HDD ise tüm oyunlar orda...
Hazır kasayı kopmle boşaltmışken güzel bir temizlik üzerine tanesi 3.5tl olan sprey boya aldım 3 adet yetti arttı da ( bulabildiğim renkler bunlardı ) temiz bir iş çıkmış oldu...
Alacak arkadaşıma sistemi kullanan biri olarak tavsiye ederim. Denediğim oyunlar ortada SSD performansı beni acayip cezbetti. Açılış 9 saniye kapanış 4 saniye. Windows 10 64 bit sürüm yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS2 nasıl kasar, aklım almıyor. Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Ben olsaydım aynı fiyata R9 380x alırdım ve RAM 8 GB alırdım. Yukarıdaki "Pahalı demek güç demek değildir." sözünüze ters düşüyor. Çünkü söylemiş olduğum ekran kartı aynı fiyata sizinkinden %25 daha performanslı-Recep Baltaş onaylı -
Yine de hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim

Buna benzer sistemde bizde var daha 1 ay önce topladık. Bizde de msi gtx 960 4g ve i5 6600 sistem var. Gayet güzel. Sessiz ve serin çalışıyor. Oyun performansları da çok iyi. Sisteminiz hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, moralini bozmak gibi olmasın ama daha performanslı bir sistem toplanırdı.
Eyvallah;Performansı bana yetti açıkcası yapamayacağım birşey olursa moralim ancak bozulabilir ama şuanlık iyiyiz

Hayırlı olsun ama İ5 6400 ve H110 çipsetli bir anakart alınarak GTX 970 veya R9 390 alınabilirdi.
ALLAH razı olsun sağolun... Alınabilirdi fakat neden alınabilirdi bunuda belitseydin iyidi... Yazmış olduğum oyunlar yukarıda senin dediğin sistem ile bu oyunlara daha fazla ne yapılabilirdiki?

Daha yüksek FPS alırdınız ve daha uzun ömürlü bir sistem olurdu. GTX 960 ile 2 sene sonra ultrada zorlanırken R9 390 veya GTX 970 ile ultra oynamaya devam edebilirsiniz örneğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…