[Alındı] GTX780'li kasa

İyi günlerde kullanın. Bu kasa ve işlemci soğutucu nasıl görünür diye 1 saattir internette gezinirken imdadıma yetiştiniz :) Kasadan da memnunsunuz sanırım. Ben de sistem topluyorum ve sadece kasa konusunda kararsız kalmıştım ama artık karar verdim. Hayırlı olsun tekrardan...

Teşekkürler öncelikle. Kasadan oldukça memnunum. Hem görüntü olarak hem işlevsellik olarak. Aynı şekilde bir arkadaşım daha aldı bu kasadan, kendisi de çok memnun. O işlemci soğutucusu olarak CM Seidon 120V Plus kullanıyor. Oldukça güzel bir şeçim yaparsın, tabi kasa biraz pahalı ancak çok uzun süre gidecek bir kasa diye düşünüyorum.
 
Corsair işlemci soğutucuları biraz Pahalı geldi bana. Ben de öncelikle Seidon almayı düşündüm , sonra hava soğutmaya döndüm. Seidon hakkında bilginiz ya da görüşünüz olur mu yardımcı olmak açısından ? Kullandığınız soğutucu ile kıyasla özellikle...
 
Nzxt Hue Rgb gerçekten çok hoş gözüküyor. Nereden aldınız ve kaç TL'ye geldi acaba ? :D

Amazon'dan satın aldım. Türkiye'de bulamadım. Arkadaşımla birlikte aldık 32 dolar tanesi 18 dolar kargoydu. 2 tane sipariş ettiğim için kargo 9 dolara geldi bana. 41 dolar yapıyor yani. :) Fotoğraflarını paylaşacağım fırsat bulduğumda.

Corsair işlemci soğutucuları biraz Pahalı geldi bana. Ben de öncelikle Seidon almayı düşündüm , sonra hava soğutmaya döndüm. Seidon hakkında bilginiz ya da görüşünüz olur mu yardımcı olmak açısından ? Kullandığınız soğutucu ile kıyasla özellikle...

Kıyas yapacak olursak, arkadaşımla sistemimiz hemen hemen aynı, onda ekran kartı Evga GTX770, işlemcilerimiz aynı, soğutucularımız farklı. Bende 212 Evo var, onda Seidon var. İkisinden de memnunuz. Sıcaklık aynı ikisinde de, çok fazla değişiklik yok. Görüntüsü güzel olduğu için Evo aldım ama arkadaşıma göre de, hava soğutma kaba duruyor. Yani kişisel tercihler bunlar. İkisi de aynı performansı verecektir.
 
_DSC0046.jpg
_DSC0048.jpg
_DSC0049.jpg
_DSC0050.jpg
_DSC0051.jpg
air540.jpg
nzxt.jpg


Sistemi tam anlamıyla toparladım diyebilirim. Yaklaşık 3 yıl kullanmayı planlıyorum, 3 yılın sonunda belki ufak güncellemelerle devam ederim, eğer şartlar izin verirse de kendime yarış simülasyonu yapmayı planlıyorum. Kasa özellikleri ilk mesajda belirtildiği gibidir. Düzenleme yapılamadığı için ilk mesaja ekleme yapamıyorum. Onun haricinde arada da belirtmiştim aldığım parçalarıi monitör vs.

Asus VG248QE 144hz Monitör
Logitech Z-623 2.1 Speaker (Önceki bilgisayarımdan kalma sistem, 200TL civarına almıştım 3-4 yıl önce. Şuan fiyatını görünce çok şaşırdım.)
NZXT Hue (Kasanın fotoğraflarında da görünmektedir. Işık rengini kendine göre düzenleyebiliyorsunuz, internette yeterince videosu olduğu için video çekmeye gerek duymadım. Yan tarafı cam olan her kasada olması gerekiyor.)
 
Kasanız gerçekten çok hoş. Kablolama falanda güzel olmuş bence. Cidden sisteminiz çok güzel. Mavi ekransız günler, bol FPS'ler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı