[Alındı] H1Z1

Kandremas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, az önce h1z1 aldım. Sizce iyi etmiş miyim ? Çok kararsızdım, dedim alıyım bari. Nasıl bir oyun ? Geri iade seçeneği var hala bu arada.

Oyunun erken erişim oyunu olduğunu belirteyim yani oyundaki bazı hatalar sinir edebilir bazılarını da umursamazsınız. Bende almak istiyorum ancak indirime girerse alabilirim.

Oyun hakkında ''optimizasyon sorunu olduğunu ve düşük ayarda kasıyor, yüksekte kasmıyor'' yorumlarını bir çok yerde okumuştum. Eğer denediyseniz böyle sorunlar var mıdır ?

H1Z1 çok çok zevkli bir oyundur. Arkadaşlarınızla girerseniz bu zevk dahada artıyor. Optimizasyon sorunu olsun buglar olsun zamanla çözülüyor bunlar. Oyuna verdiğiniz para boşa gitmedi hocam içiniz rahat olsun.

Oyunu doğru dürüst oynamadan paranız boşa gitmiş,yazık olmuş diyenlere gıcık oluyorum. Neden boşa gitsin başlarken 2 tane key veriyor oynadıkca şansına kutu düşüyor o kutuları aç zaten şansın varsa değerli birşey çıkar bana 350 liralık kıyafet çıkmıştı 240 liradan satmıştım 2.kutundan 25 liralık çıkmıştı. Oyun her türlü parasını çıkarıyor zaten ve gayet keyifli bir oyun. Optimizasyon sorunu var ama yine güzel.

Oyunu doğru dürüst oynamadan paranız boşa gitmiş,yazık olmuş diyenlere gıcık oluyorum. Neden boşa gitsin başlarken 2 tane key veriyor oynadıkca şansına kutu düşüyor o kutuları aç zaten şansın varsa değerli birşey çıkar bana 350 liralık kıyafet çıkmıştı 240 liradan satmıştım 2.kutundan 25 liralık çıkmıştı. Oyun her türlü parasını çıkarıyor zaten ve gayet keyifli bir oyun. Optimizasyon sorunu var ama yine güzel.
Hocam merhaba. Bende almak istiyorum. Alan herkese koşulsuz anahtar geliyor mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı