[Alındı] i3 4160 Tabanlı Sistem

@Silinen üye Ben sabırsız olduğum için ilk önce bir sistemi kurayım 1 hafta sonrada ekran kartını alıp oyunları oynarım dedim. Şuan mevcut kasamı boşaltıp içine yeni aldığım parçaları takasım geliyor ama abim durduruyor

Bu arada işlemci soğutucu almadım, stok soğutucu kullanacağım. Kutunun içinde termal macun var mıdır?

Not: Zaten sürülü olarak geliyormuş.

Sabırsız olduğunuzu yeni öğrendim. Benim abi gibi derdim olmadığı için direk taktım. Öncelikle tekrardan hayırlı olsun ekran kartı alınca test yapacak mısın ?

Sabırsız olduğunuzu yeni öğrendim. Benim abi gibi derdim olmadığı için direk taktım. Öncelikle tekrardan hayırlı olsun ekran kartı gelince test yapacak mısın ?
Evet hatta ekran kartı olmadan da test yapacağım.

Güzel eğer özellikle MSİ R9 280 alırsanız sabırsızca bekleyeceğim çünkü ben MSİ R9 280 alacaktım fakat XFX R9 280X indirimde olduğu için XFX aldım performans farkına bakacağım.

Güzel eğer özellikle MSİ R9 280 alırsanız sabırsızca bekleyeceğim çünkü ben MSİ R9 280 alacaktım fakat XFX R9 280X indirimde olduğu için XFX aldım performans farkına bakacağım.
Demek o ekran kartının stoğunu bitiren biride sizsiniz

Evet fakat ben son 5 adet kala aldım yarın inceleme yapacağım.

Merhaba arkadaşım. Senin topladığın sistemin aynısını nasip olursa bende toplayacağım.
Oyun performans testlerini bende bekliyorum. Ekran kartını beğendim fakat performansından tedirginim.
Performans testlerini dört gözle bekliyorum. Memnun kalırsam bana bildir bende alacağım. Hayırlı olsun.
Mavi ekransız günler dilerim.

@Scorpions Sizin gibi bende ilk başta hd graphics kullanacağım sonra r9 280 alacağım. Göndereceğiniz hd graphics testleri benim için altın niteliğinde. Sonunda benim toplayacağım sistemin ve fikirlerin aynı olduğu bir kişiye rastladım teşekkürler. Ama konuyu takip edeceğim sizinde bundan kuşkunuz olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…