[Alındı] i3 4160 ve MSI GTX960 Sistem

Konu düzenini çok beğendim. Sisteminiz hayırlı olsun.

Sistem çok güzel, iyi günlerde kullanın. BIOS update yapmadan anakart işlemciyi direkt tanıdı değil mi?

@updownleftright ekran kartı kullanımı arttığında ortaya çıkan ses Coil Whine değil mi? Kasa da biraz yakın, baya can sıkıyor. Neyse bununla sonra ilgileneceğim.
@49967 teşekkürler
@Cryptic teşekkürler Evet tanıdı.

Dostum hayırlı olsun öncelikle benimde tıpatıp aynı bileşenler 4160 ile meraktan soruyorum oyun oynarken ve boştayken sıcaklık kaç derecelerde oluyor bakabilme ihtimalin var mı ?

77 dereceyi gördüm bugün. Garanti olsun diyorsan ayrıyeten soğutucu alabilirsin.
Not: Birinci kattayız, odam havadar değil, kasanın bulundğu yer de havadar değil, kasa zaten havadar değil ve GTA5te 2300mb VRAM de oynuyordum oyunu. Yani bazı durumlarda stock cooler yeterli olmayabiliyor.

Aynen, bende boştayken 39-42 derecelerde yükteyken 50-55 derece seyrediyor kasada bir adet içeri üfleyen bir adet egzoz fan var ama biraz daha düşürmek için bir tane daha egzoz aldım. Fakat 70 üstü biraz normal değil gibime geldi? 2 adet fan mı var kasanızda ?

Ön altta ve arka üstte olmak üzere 2 fan bulunmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…