[Alındı] i3 4160 ve MSI GTX960 Sistem

Sistem çok güzel, iyi günlerde kullanın. BIOS update yapmadan anakart işlemciyi direkt tanıdı değil mi?

Dostum hayırlı olsun öncelikle benimde tıpatıp aynı bileşenler 4160 ile meraktan soruyorum oyun oynarken ve boştayken sıcaklık kaç derecelerde oluyor bakabilme ihtimalin var mı ?

77 dereceyi gördüm bugün. Garanti olsun diyorsan ayrıyeten soğutucu alabilirsin.
Not: Birinci kattayız, odam havadar değil, kasanın bulundğu yer de havadar değil, kasa zaten havadar değil ve GTA5te 2300mb VRAM de oynuyordum oyunu. Yani bazı durumlarda stock cooler yeterli olmayabiliyor.

Aynen, bende boştayken 39-42 derecelerde yükteyken 50-55 derece seyrediyor kasada bir adet içeri üfleyen bir adet egzoz fan var ama biraz daha düşürmek için bir tane daha egzoz aldım. Fakat 70 üstü biraz normal değil gibime geldi? 2 adet fan mı var kasanızda ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı