OğuzhanP Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 125 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2016 #21 Kasanın içinden yükseltici vidalar çıktı mı peki ? yoksa anakartın kutusundan mı çıkıyor?
Acmhy Kilopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 70 Yer Antakya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2016 #22 Deadpool1533 dedi: Zahmet olmazsa nerden aldın onu da yazabilir misimisin ? Genişletmek için tıkla... Konu başına yazdım ama yine yazayım teknobiyotik.com dan topladım. OğuzhanP dedi: Kasanın içinden yükseltici vidalar çıktı mı peki ? yoksa anakartın kutusundan mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Bu sorunuzu cevapladım hocam. Predator Titan dedi: Bu güzeli ilk hangi oyun ile test edeceksiniz?, hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, valla 2 oyun indiriyorum şu anda onlarda test edeceğim. (assassin's creed rogue ve far cry 4)
Deadpool1533 dedi: Zahmet olmazsa nerden aldın onu da yazabilir misimisin ? Genişletmek için tıkla... Konu başına yazdım ama yine yazayım teknobiyotik.com dan topladım. OğuzhanP dedi: Kasanın içinden yükseltici vidalar çıktı mı peki ? yoksa anakartın kutusundan mı çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Bu sorunuzu cevapladım hocam. Predator Titan dedi: Bu güzeli ilk hangi oyun ile test edeceksiniz?, hayırlı olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, valla 2 oyun indiriyorum şu anda onlarda test edeceğim. (assassin's creed rogue ve far cry 4)
Mr.Erkvn Kilopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 143 11 Haziran 2016 #23 Öncelikle hayırlı olsun. Bende sizin aldığınız işlemci ve anakartı kullanacağım yakın zamanda. Memnun musunuz acaba ?
Öncelikle hayırlı olsun. Bende sizin aldığınız işlemci ve anakartı kullanacağım yakın zamanda. Memnun musunuz acaba ?
Acmhy Kilopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 70 Yer Antakya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2016 #24 Mr.Erkvn dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Bende sizin aldığınız işlemci ve anakartı kullanacağım yakın zamanda. Memnun musunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şu anlık gayet memnunum benim gibi bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir ikili.
Mr.Erkvn dedi: Öncelikle hayırlı olsun. Bende sizin aldığınız işlemci ve anakartı kullanacağım yakın zamanda. Memnun musunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, şu anlık gayet memnunum benim gibi bütçesi kısıtlı olanlar için iyi bir ikili.
F Furkan123454 Hectopat Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2016 #25 Hayırlı olsun kardeşim inşallah sıkıntısız kullanırsın. Bende 1 2 haftaya inşallah alıcam
B bugraksmk Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2016 #26 Witcher 3 denicek misin ?
Acmhy Kilopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 70 Yer Antakya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2016 #27 Furkan123454 dedi: Hayırlı olsun kardeşim inşallah sıkıntısız kullanırsın. Bende 1 2 haftaya inşallah alıcam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, inşallah. bugraksmk dedi: Witcher 3 denicek misin ? Genişletmek için tıkla... O malesef gelecek ay'a hocam.
Furkan123454 dedi: Hayırlı olsun kardeşim inşallah sıkıntısız kullanırsın. Bende 1 2 haftaya inşallah alıcam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, inşallah. bugraksmk dedi: Witcher 3 denicek misin ? Genişletmek için tıkla... O malesef gelecek ay'a hocam.
B bugraksmk Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2016 #28 Anakarttan memnun musun ? bende alıcam bu sistemi ama anakart içime sinmiyor bi türlü
Ö Ömer Tunca Hectopat Katılım 31 Mayıs 2016 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2016 #29 Lol oyununu indirip orta ayarlarda kac fps aliyorsun yazar misin lutfen veya video ceker misin? Ben de alicam cünku dusuk fps verirse almicam. Lutfen soyler misin? (ACMHY) Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2016
Lol oyununu indirip orta ayarlarda kac fps aliyorsun yazar misin lutfen veya video ceker misin? Ben de alicam cünku dusuk fps verirse almicam. Lutfen soyler misin? (ACMHY)
B bugraksmk Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2016 #30 Ömer Tunca dedi: Lol oyununu indirip orta ayarlarda kac fps aliyorsun yazarmisin lutfen veya video cekermisi. Bende alicam cnku dusuk fps verirse almicam lutfen soylermisin? (ACMHY) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı ekran kartıyla max ayarlarda 100+ fps. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2016
Ömer Tunca dedi: Lol oyununu indirip orta ayarlarda kac fps aliyorsun yazarmisin lutfen veya video cekermisi. Bende alicam cnku dusuk fps verirse almicam lutfen soylermisin? (ACMHY) Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı ekran kartıyla max ayarlarda 100+ fps.