[Alındı] İ3 6100 + GTX 950 Sistem

ya zahmet olmazsa kasanın linkini atabilir misiniz ? tekbobiyotikte aradım ancak bulamadım. Bende tamamen aynı sistemi toplamayı düşünüyorum ancak kasa konusunda sıkıntım var . Şimdiden teşekkürler.

ya zahmet olmazsa kasanın linkini atabilir misiniz ? tekbobiyotikte aradım ancak bulamadım. Bende tamamen aynı sistemi toplamayı düşünüyorum ancak kasa konusunda sıkıntım var . Şimdiden teşekkürler.
Buyrun;
Aerocool GT Black Edition 500W, 2x USB 2.0, 12cm Egzoz Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası (AE-GT-500)

Kasanın içinden yükseltici vidalar çıktı mı peki ? yoksa anakartın kutusundan mı çıkıyor?
Kasadan çıkıyor.

Anakarttan memnun musun ? bende alıcam bu sistemi ama anakart içime sinmiyor bi türlü
Uygun fiyatlı bir anakart düşük bütçeler için gayet yeterli forumda bir sürü konusu var zaten bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim . Kasa da tam aradığım fiyatta. İçine rahatça sığıyor mu acaba bileşenler ?
Gayet rahat sığıyor, zaten resimde görmüşsünüzdür içi gayet geniş.Benim gördüğüm sorun ekran kartını takarken plakaları çıkarmakta biraz zorlandım, ayriyetten kartı sabitlemek için vidalarken tornavida mesafesi çok kısa tornavidayı çapraz bir şekilde tutarak vidayı sıkabildim dikkatli olunursa hiç bir sıkıntı çıkmaz.

kardeşim öncelikle hayırlı olsun bilgisayarın yeterli verimi alabiliyor musun Buna dahil bilgilendirirsen bizi sevinirim diger bir husus kısada olsa calısma performansı hakında ne diyebilirsin

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı