D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2016 #51 Acmhy ben bu sistemi kendim monta etmek istiyorum. Fakat bu konuda pek bilgili değilim. Nasıl monta edebilirim ? yardımcı olabilir misin ?
Acmhy ben bu sistemi kendim monta etmek istiyorum. Fakat bu konuda pek bilgili değilim. Nasıl monta edebilirim ? yardımcı olabilir misin ?
Leo Corte Kilopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 251 20 Haziran 2016 #52 İnternette bu konu hakkında onlarca videoya ulaşabilirsiniz.
Acmhy Kilopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 70 Yer Antakya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2016 #53 Silinen üye dedi: Acmhy ben bu sistemi kendim monta etmek istiyorum. Fakat bu konuda pek bilgili değilim. Nasıl monta edebilirim ? yardımcı olabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk kez yaptım montajı technopat'ın videolarına bakarak orda herşey anlatılmış, adım adım giderek sen de yapabilirsin takıldığın yer olursa konu açıp sorabilirsin.
Silinen üye dedi: Acmhy ben bu sistemi kendim monta etmek istiyorum. Fakat bu konuda pek bilgili değilim. Nasıl monta edebilirim ? yardımcı olabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Ben de ilk kez yaptım montajı technopat'ın videolarına bakarak orda herşey anlatılmış, adım adım giderek sen de yapabilirsin takıldığın yer olursa konu açıp sorabilirsin.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #54 İnternette bu bileşenlerle yapılan montaj videosu bulamadım yardımcı olabailirsen sevinirim. Kabloları nereye bağlayacağımı bilmiyorum.
İnternette bu bileşenlerle yapılan montaj videosu bulamadım yardımcı olabailirsen sevinirim. Kabloları nereye bağlayacağımı bilmiyorum.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Haziran 2016 #55 Silinen üye dedi: İnternette bu bileşenlerle yapılan montaj videosu bulamadım yardımcı olabailirsen sevinirim. Kabloları nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli nedir tam olarak?
Silinen üye dedi: İnternette bu bileşenlerle yapılan montaj videosu bulamadım yardımcı olabailirsen sevinirim. Kabloları nereye bağlayacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Anakart modeli nedir tam olarak?
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #56 Daha doğrusu kasayla nasıl birleştireceğimi bilmiyorum.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Haziran 2016 #57 Hiç montaj videosu izledin mi? Yapman gerekenler temelde aynı. Birkaç nüans farklıdır sadece. İşlemci soğutucu montajı misal.
Hiç montaj videosu izledin mi? Yapman gerekenler temelde aynı. Birkaç nüans farklıdır sadece. İşlemci soğutucu montajı misal.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #58 İzledim. Zaten anakarta bileşenleri yerleştirmek kolay diğer adımlarda zorlanacağım.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 21 Haziran 2016 #59 Tam olarak neyden çekiniyorsun? Anakartı kasaya yerleştirmek mi? Kasa ön panel bağlantıları mı? PSU bağlantıları mı?
Tam olarak neyden çekiniyorsun? Anakartı kasaya yerleştirmek mi? Kasa ön panel bağlantıları mı? PSU bağlantıları mı?
Acmhy Kilopat Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 70 Yer Antakya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2016 #60 Deadpool1533 dedi: İzledim. Zaten anakarta bileşenleri yerleştirmek kolay diğer adımlarda zorlanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben şu 2 video dan yararlandım temelde aynı zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Apu sistem videosunu da aynı kasa kullanıldığı izledim vida, kablo vs için. Ek olarak neyde zorlancağını düşünüyorsan yaz yardımcı oluruz.
Deadpool1533 dedi: İzledim. Zaten anakarta bileşenleri yerleştirmek kolay diğer adımlarda zorlanacağım. Genişletmek için tıkla... Ben şu 2 video dan yararlandım temelde aynı zaten; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Apu sistem videosunu da aynı kasa kullanıldığı izledim vida, kablo vs için. Ek olarak neyde zorlancağını düşünüyorsan yaz yardımcı oluruz.