Eyyüp İ.
Megapat
Daha fazla
Hocam tavsiyeniz çok güzel ama belirttiğim gibi halihazırda bir farem var, benim alacağım Anakart 185₺ civarında dolayısıyla bir mouse için neredeyse iki katı para verip bütçeyi aşmak istemiyorum. Sağolasın.MSI B150M Gaming Pro'da oyuncu faresi hediyesi var, Vatan'da gördüm diğerlerini bilmiyorum.
335 - 340 lira civarlarında, mouse 80 lira desek 50 - 60 liraya daha iyi bir anakart alabiliyorsunuz.
Evet, bende öyle düşünüyorum.Klavyeyi standart bir şey alsan olur. Ekipmanları sonra halledersin.
Garanti konusunda çok bilgim yok açıkçası, biraz daha araştırma yaparım bu konuda. Teşekkür ederim.Msi diğer firmalara göre daha az garanti verirken ve bu süre koskoca 1 yılken kesinlikle tavsiye etmem. Diğer firmaları incelemenizde fayda vardır bence
Buraya not olarak ekleme yapıyım. Güncel oyunları sıkı sıkıya takip eden birisi değilim açıkçası, 8-10 senede bir sistem sistem güncellemesi yaparım diye düşünüyorum, benim şu anki amacım ileriye dönük olmasından çok şimdiye kadar çıkan geçmişteki oyunları da oynayabilmek. Arada bir fotoğraf işlemesi yapıyorum photoshop aracılığıyla. Şimdiki bilgisayarım işlem yapmama pek müsaade vermiyor.
Yani kısaca, uçuk fiyatlardaki işlemcilere ve ekran kartlarına çok para vermek istemiyorum. Şu an low ayarlarda oyun oynarken dahi bilgisayarım kasıyor.