[Alındı] i3 6100 Sistem Toplama

GTX 960 yerine R9 380 Sapphire öneriyorum hem daha ucuz hem daha performanslı.
Haklısınız hocam ama Msi rx 470 de karar kıldım, en son çıkan ekran kartı olması ve fiyatının performansına göre iyi olması sebebiyle Zaten öyle çok sık sistem parçası değiştirebileceğimi düşünmüyorum almışken bunu almayı düşünüyorum bütçem dahilinde. 1-2 yıl sonra bilgisayarın performansına göre işlemciyi yükseltebilirim belki. Teşekkür ederim tavsiyen için.
Şu an dizüstü bir bilgisayarım var 10 yıllık, yeğenimden yaşlı.

Size bir taktik vereyim örnek RX 470 gibi orta derece bir kart alacaksınız herşeyi ultra açabilirsiniz bu senelerde yaklaşık 2-3 yıl sonra high olur 5-6 sene sonra medium açar onun yerine deponuzdaki 1366x768 monitörü çıkarın high oynayın

Bu klavye+mouse seti de güzelmiş.
Ama firmaların stoklarında yok sanırım. Bimeks de var, ama 189 ₺ fiyatı. Teşekkür ederim tavsiyen için.

Tavsiyem basit bir klavyenin yanında iyi bir fare almak.

Fare = Bloody V3 Multi Core Siyah Holeless Oyuncu Mouse - n11.com

Mousepad = STEELSERIES QCK OYUN MOUSEPAD - Teknosa

Eğer daha önce bu tür profesyonel bir mousepad kullanmadıysan aradaki fark mükemmel. Verdiğin parayı hak edecek iki ürün.

güzel taktikmiş, en azından sistemi güncelleyene kadar dediğiniz gibi yaparım teşekkür ederim

MSI B150M Gaming Pro'da oyuncu faresi hediyesi var, Vatan'da gördüm diğerlerini bilmiyorum.

335 - 340 lira civarlarında, mouse 80 lira desek 50 - 60 liraya daha iyi bir anakart alabiliyorsunuz.

Daha önce bu tarz mouse kullanmadım ama şimdilik basit olanları almak istiyorum. Beni idare edecek farem var halihazırda. Şimdilik sisteme sahip olup daha sonra bu tarz ekipmanları güncellemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Klavyeyi standart bir şey alsan olur. Ekipmanları sonra halledersin.

Msi diğer firmalara göre daha az garanti verirken ve bu süre koskoca 1 yılken kesinlikle tavsiye etmem. Diğer firmaları incelemenizde fayda vardır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…