[Alındı] i3 6100 Sistem Toplama

GTX 960 yerine R9 380 Sapphire öneriyorum hem daha ucuz hem daha performanslı.
Haklısınız hocam ama Msi rx 470 de karar kıldım, en son çıkan ekran kartı olması ve fiyatının performansına göre iyi olması sebebiyle :) Zaten öyle çok sık sistem parçası değiştirebileceğimi düşünmüyorum almışken bunu almayı düşünüyorum bütçem dahilinde. 1-2 yıl sonra bilgisayarın performansına göre işlemciyi yükseltebilirim belki. Teşekkür ederim tavsiyen için.
Şu an dizüstü bir bilgisayarım var 10 yıllık, yeğenimden yaşlı. :D

Size bir taktik vereyim örnek RX 470 gibi orta derece bir kart alacaksınız herşeyi ultra açabilirsiniz bu senelerde yaklaşık 2-3 yıl sonra high olur 5-6 sene sonra medium açar onun yerine deponuzdaki 1366x768 monitörü çıkarın high oynayın :matrix:

Bu klavye+mouse seti de güzelmiş. :like:
Ama firmaların stoklarında yok sanırım. Bimeks de var, ama 189 ₺ fiyatı. Teşekkür ederim tavsiyen için. :)

Tavsiyem basit bir klavyenin yanında iyi bir fare almak.

Fare = Bloody V3 Multi Core Siyah Holeless Oyuncu Mouse - n11.com

Mousepad = STEELSERIES QCK OYUN MOUSEPAD - Teknosa

Eğer daha önce bu tür profesyonel bir mousepad kullanmadıysan aradaki fark mükemmel. Verdiğin parayı hak edecek iki ürün.

Size bir taktik vereyim örnek RX 470 gibi orta derece bir kart alacaksınız herşeyi ultra açabilirsiniz bu senelerde yaklaşık 2-3 yıl sonra high olur 5-6 sene sonra medium açar onun yerine deponuzdaki 1366x768 monitörü çıkarın high oynayın :matrix:
:D:D güzel taktikmiş, en azından sistemi güncelleyene kadar dediğiniz gibi yaparım teşekkür ederim :)

MSI B150M Gaming Pro'da oyuncu faresi hediyesi var, Vatan'da gördüm diğerlerini bilmiyorum.

335 - 340 lira civarlarında, mouse 80 lira desek 50 - 60 liraya daha iyi bir anakart alabiliyorsunuz.

Tavsiyem basit bir klavyenin yanında iyi bir fare almak.

Fare = Bloody V3 Multi Core Siyah Holeless Oyuncu Mouse - n11.com

Mousepad = STEELSERIES QCK OYUN MOUSEPAD - Teknosa

Eğer daha önce bu tür profesyonel bir mousepad kullanmadıysan aradaki fark mükemmel. Verdiğin parayı hak edecek iki ürün.
Daha önce bu tarz mouse kullanmadım ama şimdilik basit olanları almak istiyorum. Beni idare edecek farem var halihazırda. Şimdilik sisteme sahip olup daha sonra bu tarz ekipmanları güncellemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

Selamlar arkadaşlar,

Aşağıdaki sistemi toplamayı düşünüyorum. Uzun süredir araştırıyorum, sonunda bu sistemi toplamaya karar verdim.
Bileşenler arasında uyumsuzluk söz konusu olur mu?
Naçizane görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. :)
Bütçe: 3000-3100 TL

Anakart: MSI H110M PRO-VD
İşlemci: Intel Skylake i3 6100 3.7 GHz 3MB 1151p
Ekran Kartı: MSI GTX 960 GAMING 4GB 128 Bit
RAM: Kingston DDR4 8gb Hyperx Fury Black 2133MHz
SSD: Team L3 EVO 120GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
Güç Kaynağı: Akasa Viper 600W 80+
Kasa: Zalman Z3 Plus Beyaz
Klavye: Everest Rampage DLK-5510 (Kargo bedavaya gelsin diye yanında 22 liralık fare altlığı :) )
Monitör: AOC 23.8" I2481FXH

Monitör ve işlemci açısından şöyle bir sorum olacak. Sizce AOC 21.5" I2281FWH monitörü alıp işlemciyi i5 6500 3.2 GHz mi yapmalıyım. Yani 21.5 ile 23.8 inç arasındaki fiyat farkına değer mi? Eğer 21.5 inç ideal ise işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum.

Yukarıda linklerini verdiğim web sitelerinden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilir miyim? Yani satış sonrası ürün gelmemesi veya iade de sıkıntılar yaşar mıyım? Bileşenler hemen veya 2-3 günde elime ulaşır mı? Tecrübelerinizden faydalanmayı umut ediyorum. :)

Bir de bu sistem ile ultra ayarlarda BT4, FC4, FC Primal, Dying Light, Metro: Last Light, Mortal Combat X'i ve buna benzer oyunları FPS sıkıntısı olmadan, kasmadan oynayabilir miyim?

NOT: Monitörde 4 ms'nin benim için pek önemi yok, dizaynı hoşuma gitti.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. :)
Msi diğer firmalara göre daha az garanti verirken ve bu süre koskoca 1 yılken kesinlikle tavsiye etmem. Diğer firmaları incelemenizde fayda vardır bence

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı