[Alındı] İ5 4460 GTX 960 Sistem

Hayırlı olsun.

Buradan genel ahaliye seslenebilir miyim? Neden herkes kasayı masanın üzerine koyuyor ben anlamadım bizim buralarda hep aşağı koyuyorlar. :D
Şahsen ben kasanın penceresinden içini izliyorum izledikçe tekrardan aşık oluyorum, benim yukarıda tutma amacım bu. :D @Furkann3451 Bu arada hayırlı olsun kardeşim sistemin.
 
Eki Görüntüle 121591

Eki Görüntüle 121595

Evet arkadaşlar cezalı olduğum için atamamıştım resimleri şimdi atıyorum sistemden çok memnunum sorularınaza açığım bu arada(y):)
Mönitör nekadar memnunmusun ve kaç MS söyleye bilirmisin bende 3000 civarı bi sistem topluyorum r9 380x li i5 4460 lı buna bi anakartta söyleye bilirmisiniz MSI b85 gaming alacaktım herkez gerek yok okadar para vermeye diyor ne alıyım.Şimdiden teşekkürler.
 
Furkann3451 cogu parcalar ayni olmak uzere bende bir bilgisayar topladim senin suan topladigin sistemde psu yeterli oldumu bir sorun olustumu ne zamandan beri kullaniyorsun bilmek isterim
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı