[Alındı] i5 4460 ve gtx 970 tabanlı sistem

Teşekkürler.
Başlayayım benim kızıl orduyla.

Kasa içi fotoğraflar. Kasa 4 adet 120mm fan ile gelğiyor. Bir arkada bir önde (mavi led) 2 tanede üstte.
Gece kasadan bir görüntü. Mavi ledli fanın gece görüntüsü.

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Teşekkürler. Montajı vatanbilgisayardaki teknik ekip yaptı.

Teşekkür ediyorum. Hafta sonu dolar/tl kuru 1/2.85 iken tam olarak 1300$'a geldi sistem. TL olarak ise 3700TL tutuyor.
Kasayı açıp resmini atar mısın? Genelde kötü montaj yaparlar umarım montajı iyi yapmışlardır.
Edit:Zaten atmışsın

Kasayı açıp resmini atar mısın? Genelde kötü montaj yaparlar umarım montajı iyi yapmışlardır.
Edit:Zaten atmışsın
Yeterli uzunlukta olan kabloları plexi olmayan kasa kapağının arkasından dolaştırdı teknik ekipteki arkadaş.

Hiç bir overclock girişimim olmadan aldığım değerleri paylaşıyorum. OC genie dahi kapalı durumda.
Cpu değerleri:

Gpu değerleri:

Benchmark sonuçları:

Google playde yer alan dbmeter ile ses ölçümü(Benchmark sırasında fan sesini en çok duyduğumda aldığım ekran görüntüsüdür):

Hayırlı olsun güzel toplamışsın.Ekran kartında Cw sorunu var mı acaba ses geliyo mu ses

Hayırlı olsun güzel toplamışsın.Ekran kartında Cw sorunu var mı acaba ses geliyo mu ses
Benchmarklarda bir ses duymadım, hatta sırf o yüzden açtım kasanın kapağını ve telefonla db ölçümü yaparken dinledim. Pek oyun oynayan birisi değilim fakat bir oyun yükleyip orada deneyeceğim cw'yi.

Benchmarklarda bir ses duymadım, hatta sırf o yüzden açtım kasanın kapağını ve telefonla db ölçümü yaparken dinledim. Pek oyun oynayan birisi değilim fakat bir oyun yükleyip orada deneyeceğim cw'yi.
Benimde düşündüğüm bir ekran kartı değerlendirirseniz sevinirim.Bu arada ekran kartını tam olarak ne kadara aldınız?

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Darısı başıma diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…