Vafla Hectopat Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 55 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Mühendisi 27 Ağustos 2015 #21 heavystorm01 dedi: Güzel sistem, güle güle kullan. Ekran kartını öttürmek istiyorsan 3DMark Ice Storm testini yapabilirsin. O lanet sesin bu testte çıkmadığı ekran kartına daha rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. En kısa sürede test edip, sonuçları ekleyeceğim.
heavystorm01 dedi: Güzel sistem, güle güle kullan. Ekran kartını öttürmek istiyorsan 3DMark Ice Storm testini yapabilirsin. O lanet sesin bu testte çıkmadığı ekran kartına daha rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. En kısa sürede test edip, sonuçları ekleyeceğim.
BrkD22 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2013 Mesajlar 564 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Öğrenci 27 Ağustos 2015 #22 Hayırlı olsun, keyifle kullanırsınız inşallah.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 27 Ağustos 2015 #23 Hayırlı Olsun Bende Eylülde Kısmet olursa alıcam.Tek kararsız kaldıgım nokta vatandan alıcak olmam...
Hayırlı Olsun Bende Eylülde Kısmet olursa alıcam.Tek kararsız kaldıgım nokta vatandan alıcak olmam...
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2015 #24 Güzel bir sistem. Hayırlı olsun.