White OWL Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 132 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 14 Mart 2015 #1 Sonunda sistemi bir araya getirdim. Sistemi toplarken yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. Sistem; * Anakart: Msı Gaming 7 * İşlemci: İ5 4690k * Güç Kaynağı: Seasonic M12II-750 80+ Bronze 750W * Kasa: Zalman MS800 Plus * SSD: Kingston Hyperx Fury 120gb * Ram: Kington Hyperx Savage 2x4 * Hdd: Seagate Barracuda 1TB * Dvd: Samsung *İşlemci Soğutucu: Deepcool Maelstrom 120 * Ekran Kartını Temmuz ayında alacağım.
Sonunda sistemi bir araya getirdim. Sistemi toplarken yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim. Sistem; * Anakart: Msı Gaming 7 * İşlemci: İ5 4690k * Güç Kaynağı: Seasonic M12II-750 80+ Bronze 750W * Kasa: Zalman MS800 Plus * SSD: Kingston Hyperx Fury 120gb * Ram: Kington Hyperx Savage 2x4 * Hdd: Seagate Barracuda 1TB * Dvd: Samsung *İşlemci Soğutucu: Deepcool Maelstrom 120 * Ekran Kartını Temmuz ayında alacağım.
Furkan Bektaş Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 3.709 Makaleler 14 14 Mart 2015 #2 Hayırlı olsun, sistem çok şık duruyor Tüm bileşenlerden kasa etiketi çıktı herhalde?
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #3 Hayırlı olsun. Güzel tercihler olmuş, servis yüzü görmeden kullanmanız dileğiyle.
S snane Hectopat Katılım 27 Şubat 2015 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #4 Hayırlı olsun, Bol FPS'li günler.
White OWL Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 132 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 14 Mart 2015 #5 FurkanBektaş dedi: Hayırlı olsun, sistem çok şık duruyor Tüm bileşenlerden kasa etiketi çıktı herhalde? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Aynen çıktı hepsinden anakartı Vatanda alırken kontrol ettim kasa etiketi yoktu değiştirdim. Resul.A dedi: Hayırlı olsun. Güzel tercihler olmuş, servis yüzü görmeden kullanmanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İnşallah. snane dedi: Hayırlı olsun, Bol FPS'li günler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
FurkanBektaş dedi: Hayırlı olsun, sistem çok şık duruyor Tüm bileşenlerden kasa etiketi çıktı herhalde? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Aynen çıktı hepsinden anakartı Vatanda alırken kontrol ettim kasa etiketi yoktu değiştirdim. Resul.A dedi: Hayırlı olsun. Güzel tercihler olmuş, servis yüzü görmeden kullanmanız dileğiyle. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. İnşallah. snane dedi: Hayırlı olsun, Bol FPS'li günler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Luchnik Megapat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 511 Makaleler 1 Yer Star City Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 14 Mart 2015 #6 Kasa pavyona dönmüş Şaka bir yana iyi günlerde kullanın
Emre0606 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 1.061 Makaleler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2015 #7 Hayırlı olsun. Bende Gaming 5 aldım. Web üzerinden sipariş verdim gelince ilk iş kasa etiketine bakmak oldu. Allah'dan varmış.
Hayırlı olsun. Bende Gaming 5 aldım. Web üzerinden sipariş verdim gelince ilk iş kasa etiketine bakmak oldu. Allah'dan varmış.
White OWL Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 132 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 14 Mart 2015 #8 Millenium dedi: Kasa pavyona dönmüş Şaka bir yana iyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... Bol renk güzel olur diye düşündüm Teşekkür ederim.
Millenium dedi: Kasa pavyona dönmüş Şaka bir yana iyi günlerde kullanın Genişletmek için tıkla... Bol renk güzel olur diye düşündüm Teşekkür ederim.
Sasha UKR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.298 Makaleler 6 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Universite öğrencisi, ekonomi 14 Mart 2015 #9 Seasonic . Ekran kartı ne olacak, me zaman alınacak?
White OWL Hectopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 132 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Psikolojik Danışman 14 Mart 2015 #10 Emre0606 dedi: Hayırlı olsun. Bende Gaming 5 aldım Web üzerinden sipariş verdim gelince ilk iş kasa etiketine bakmak oldu. Allah'dan varmış. Genişletmek için tıkla... Aynen bende kasaya gitmeden önce hemen kontrol ettim. Aldığımda yoktu değiştirdim. Sasha UKR dedi: Seasonic . Ekran kartı ne olacak, me zaman alınacak? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını temmuzda alacağım. Hem amd nin yeni serisini bekleyeceğim. Hemde ona şimdi para yok
Emre0606 dedi: Hayırlı olsun. Bende Gaming 5 aldım Web üzerinden sipariş verdim gelince ilk iş kasa etiketine bakmak oldu. Allah'dan varmış. Genişletmek için tıkla... Aynen bende kasaya gitmeden önce hemen kontrol ettim. Aldığımda yoktu değiştirdim. Sasha UKR dedi: Seasonic . Ekran kartı ne olacak, me zaman alınacak? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını temmuzda alacağım. Hem amd nin yeni serisini bekleyeceğim. Hemde ona şimdi para yok