Hocam sinerjiden toplamayı düşünüyordum fakat 9 taksit ile aldım. Sinerjide 9 taksit yapınca yaklaşık aynı fiyata denk geliyorlardı. Gidip görerek almayı tercih ettim.
Müşteri ile ilgilenmeleri gayet iyiydi fakat bazı konularda çok bilgisiz olduklarını anladım. Mesela everest almamda çok ısrar ettiler. DDR4 sistem toplarken DDR3 anakart tavsiye ettiler. Fakat ben alacağım parçaları belirlediğim için sıkıntı olmadı. Kutu içeriklerinde herhangi bir sıkıntı yoktu.
Yine vatandan bir arkadaş zalman z9 alıp ekstradan psu almamı söyledi fakat fiyat 150 lira artıyordu hocam. Tercihimi z3'den yana kullandım şuanlık çok memnunum. Çok teşekkür ederim.
Stok fan işlemciyi stabil değerlerde tutar ama fanı küçük olduğundan daha fazla ses yapar. Gerçi Zalman Z3+ gibi bir kasa alıyorsanız kasanın fan seslerinden işlemciyi biraz zor duyarsınız. 50 TL'lik bir soğutucu bile işini görür.
Stok fan işlemciyi stabil değerlerde tutar ama fanı küçük olduğundan daha fazla ses yapar. Gerçi Zalman Z3+ gibi bir kasa alıyorsanız kasanın fan seslerinden işlemciyi biraz zor duyarsınız. 50 TL'lik bir soğutucu bile işini görür.