[Alındı] I5 6600 ve R9 285 Tabanlı Sistem

Luchnik

Megapat
Makaleler
1
Yer
Star City
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Merhabalar; Uzun süredir hasretini çektiğim, sabırla beklediğim, çocukluğumdan beri hayalini kurduğum, yeni nesil oyunları izlemek yerine oynamaya heveslendiğim sistemi sonunda toplamış bulunmaktayım. Sistemi toplamadan önce Steam, Origin ve Uplay'den oyunlarımı topladım. Hatta 1 sene öncesinden kütüphanelerimi doldurdum. Belki komik gelecektir ama açamadığım, başlatamadığım, çalıştıramadığım oyunları kütüphanemde tuttum. Ve artık bu oyunları açabiliyorum. Şuan bu sistemin başından yazıyorum. Bu kadar abartmış olduğum sistemin benim üzerimde bıraktığı hisleri ve duygularımı sizlerle paylaşmak istedim. Sistem 3000 TL tuttu. Sistem özelliklerim şu şekilde;
Ekran kartı elimde mevcuttu.
SSD ise bir sonraki aya eklenecek (y)

• Anakart; MSI H170A GAMING PRO
  • Işlemci; INTEL CORE I5 6600 UP TO 3.9GHZ
  • Bellek; KINGSTON HYPERX FURY 8GB 2133MHZ DDR4
  • Sabit Disk; SEAGATE 1/8TB SSHD
  • Ekran Kartı; PowerColor R9 285 TURBODUO
  • Optik Sürücü; ASUS 24X DRW-24B5ST
  • Kasa; ZALMAN Z11 NEO 700W
  • Monitör; ASUS VP247 23.6 inç 1ms
  • Klavye Fare; CM STORM DEVASTATOR
47cc6904-2955-4669-8136-f8a9abeb8c8a.jpg
c0c0edf5-3459-44cd-818a-7234c7947eb7.jpg
170f52da-a28f-42f0-9b9a-c3525ff317a4.jpg
f8dc21d0-a316-4685-b97d-46dd1ff421c1.jpg
MpY0nQ.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun bol fps'li mavi ekransız günler dilerim. Kasa hakkında düşünceleriniz nedir bende aynı kasadan almayı düşünüyorum ama sanırım bütçem yetmeyecek gibi. Gerçekten alınması gereken bir kasa mı görüşleriniz olumlu-olumsuz nedir? Kasa içinde kaç fan geliyor ve ısı değerleri nasıl?

Öncelikle hayırlı olsun bol fps'li mavi ekransız günler dilerim. Kasa hakkında düşünceleriniz nedir bende aynı kasadan almayı düşünüyorum ama sanırım bütçem yetmeyecek gibi. Gerçekten alınması gereken bir kasa mı görüşleriniz olumlu-olumsuz nedir? Kasa içinde kaç fan geliyor ve ısı değerleri nasıl?
Fiyatını da ele alırsak gerçekten güzel bi kasa. Yaklaşık 450 TL'ye aldım. Oldukça memnunum.
Olumlu yönleri; fanlar oldukça sessiz tabi yükte değilken :)
Malzeme kalitesi oldukça iyi kullanılan çelik ve plastik yeterince sert.
Olumsuz yönü; Kasa çok ağır, tabi kişiden kişiye bu değişir ama tek elle alman imkansız.
Fanlar tam yükte sesli çalışıyor tabi kulaklık takılarak bu durumu biraz da sindirebilirsiniz.
Kasa 3 tane 12cm 2 tane 8cm fan ile geliyor ve 2 12 veya 14cm fan eklenebilir.
Özet olarak fiyatını gerçekten hakeden bir kasa.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı