[Alındı] i5 6600k - MSİ GTX970 sistem

Ben RX 480 için birşey söylemedim zaten 1070'i bekle diyenler için söyledim. Ayrıca daha benchmark testleri olmayan sadece tanıtımı yapılmış bir kartı tavsiye edip bekle demek ne kadar mantıklı tartışılır.
Ham performansına göre R 9 390 ı geçiyor. Bence mantıklı yani tartışmasız mantıklı. Bir de 1070 tavsiye edenler de RX 480 var dedi.

Ham performansına göre R 9 390 ı geçiyor. Bence mantıklı yani tartışmasız mantıklı. Bir de 1070 tavsiye edenler de RX 480 var dedi.
R9 390' ı geçtiğini AMD söylüyor ortada bir test yok onu anlatmaya çalışıyorum. Geçmiyor demiyorum ama benchmarkları görmeden bir kartı beklemek mantıklı değil. Çıktıktan sonra testleri görüp ona göre karar vermek en mantıklısı.

Bu arada sistemin hayırlı olsun güle güle kullan @Alp Özcan

R9 390' ı geçtiğini AMD söylüyor ortada bir test yok onu anlatmaya çalışıyorum. Geçmiyor demiyorum ama benchmarkları görmeden bir kartı beklemek mantıklı değil. Çıktıktan sonra testleri görüp ona göre karar vermek en mantıklısı.
Yahu ham performansına göre geçiyor daha neyi anlamıyorsun? Kesin bir şekilde R 9 390 ı geçecek. Adamlar test yapmadan ham performansını nasıl yazsınlar?

Benchmarkları görüp ona göre karar vermek için beklenebilir.

Yahu ham performansına göre geçiyor daha neyi anlamıyorsun? Kesin bir şekilde R 9 390 ı geçecek. Adamlar test yapmadan ham performansını nasıl yazsınlar?
Tamam ben anlamıyoum. Arkadaş almış artık 970 yapacak birşey yok 2-3 sene rahat bir şekilde kullanacak. Gelipte onu bekleseydin bunu bekleseydin yazmanın bir anlamı yok.

Dosya Ekleri

• bandicam 2016-06-21 14-07-38-823.jpg
    bandicam 2016-06-21 14-07-38-823.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 112
@offline
Yarım saat ham performansıyla 390 ı geçtiğini belirtiyorum :D. Ayrıca bu değeri 1200 frekansında almışlardı özel soğutma tasarımlarında 980 i 390 x i kolaylıkla geçecektir. Ham performansında 390'ı geçiyor oyunlarda farkını daha da ortaya koyacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı