- Makaleler
- 13
Daha fazla
Ben RX 480 için birşey söylemedim zaten 1070'i bekle diyenler için söyledim. Ayrıca daha benchmark testleri olmayan sadece tanıtımı yapılmış bir kartı tavsiye edip bekle demek ne kadar mantıklı tartışılır.RX 480 var 200 dolara R 9 390-390X performansında 970 alanları ilgilendiren bir durum. @msancar
Ham performansına göre R 9 390 ı geçiyor. Bence mantıklı yani tartışmasız mantıklı. Bir de 1070 tavsiye edenler de RX 480 var dedi.Ben RX 480 için birşey söylemedim zaten 1070'i bekle diyenler için söyledim. Ayrıca daha benchmark testleri olmayan sadece tanıtımı yapılmış bir kartı tavsiye edip bekle demek ne kadar mantıklı tartışılır.
R9 390' ı geçtiğini AMD söylüyor ortada bir test yok onu anlatmaya çalışıyorum. Geçmiyor demiyorum ama benchmarkları görmeden bir kartı beklemek mantıklı değil. Çıktıktan sonra testleri görüp ona göre karar vermek en mantıklısı.Ham performansına göre R 9 390 ı geçiyor. Bence mantıklı yani tartışmasız mantıklı. Bir de 1070 tavsiye edenler de RX 480 var dedi.
Yahu ham performansına göre geçiyor daha neyi anlamıyorsun? Kesin bir şekilde R 9 390 ı geçecek. Adamlar test yapmadan ham performansını nasıl yazsınlar?R9 390' ı geçtiğini AMD söylüyor ortada bir test yok onu anlatmaya çalışıyorum. Geçmiyor demiyorum ama benchmarkları görmeden bir kartı beklemek mantıklı değil. Çıktıktan sonra testleri görüp ona göre karar vermek en mantıklısı.
Tamam ben anlamıyoum. Arkadaş almış artık 970 yapacak birşey yok 2-3 sene rahat bir şekilde kullanacak. Gelipte onu bekleseydin bunu bekleseydin yazmanın bir anlamı yok.Yahu ham performansına göre geçiyor daha neyi anlamıyorsun? Kesin bir şekilde R 9 390 ı geçecek. Adamlar test yapmadan ham performansını nasıl yazsınlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.