[Alındı] i5 6600k - MSİ GTX970 sistem

Ben size hitap ederek belirtmedim bilgi olsun diye söyledim. Sinerji temmuz başında soğutmalı tasarımların rafta olacağını söylüyor. Referans tasarımlar dağıtıma çıkacak bu arada.

Dosya Ekleri

• original-1.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 149
  • AMD-Radeon-RX-480-Reference-COoler.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 129
  • AMD-RX-480-Cards-2.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 153
@offline Temmuz başında msi, sapphire gibi markaları Türkiye'de satışta olacak yani yanlış anlamadıysam. Bu harika bi haber temmuz'un ortalarına sarkar zannediyordum.

Birçok siteden ve sinerjiden bu şekilde duydum.

Dosya Ekleri

• bandicam 2016-06-21 19-49-41-040.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 125
Arkadaşlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim, ben boyle bir sistem tercih ettim ne kadar dogrudur bilmem, 6600k yerine 6700 almayi da cok dusundum ama nasip boyleymis bugun kurulumunu da yaptim bilgisayarimin. Toplam 3900Tl tuttu bu bilgisayar herseyiyle. Bu arada Zalman Z3 Plus soran arkadaslar, daha yeni yeni kullaniyorum fakat ben cok begendim. İc hacmi normal standartlara gore geniş, rahatlikla buyuk cpu sogutucu veya uzun ekran karti takabiliyorsunuz. İcinde takili olarak gelen fanlar gercekten kasayi ust duzeyde sogutmaya yetiyor. Kablolama hakkinda bir sey soyleyemeyecegim daha duzen yapmadan sadece ilk acilisini yaptim. İlerleyen gunlerde nasip olursa performans testleri ve fotograflar atacagim. Son olarak , yetheer arkadasimiza ithafen ; bende su an 1080 p cozunurluklu bir monitor var ve bu cozunurluk icin 970in yeterli oldugunu dusunerek aldim. Ayrica beklemeye pek sabrim yoktu cunku seneye universiteye hazirlanacak bir ogrenci olarak bu yazi iyi degerlendirmek istiyorum. 970 hem fiyati olarak hem de performansi bakimindan bana yeterli geldi. Goruslerinizde sizi hakli buluyorum sahsen ama nasip

GTX 970 1080p için 2-3 yıl gideri olan bir kart zaten. Seneye sınava hazırlanacaksan önümüzdeki 3 ay doğru düzgün oyun oynayabileceksin demektir o zaman 970 hayli hayli işini görüyor beklemene gerek yokmuş zaten. Tekrardan hayırlı olsun.

Sistemimi Teknobiyotik'ten sipariş ettim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadan yaklaşık 5 günde tüm parçalara ulaştım.
Sadece birkaç oyun yükleyebildim arkadaşlar, Far Cry 4'te ultra ayarlarda, sadece özel ayarlar kapalı olarak oynadığımda 55 FPSs'in altını hiç görmedim, o da en yoğun sahnelerde. GTA 5'te iste ultra ayarlarda 65 FPS'in altını daha göremedim. Tabii ki uğraşılırsa görülür aslında Bu arada şunu da belirtmek istiyorum ki Zalman Z3 Plus alacak arkadaşlar için, kasanın içinde takılı olarak gelen fanlar sisteme yük bindiğinde normalden fazla ses çıkarmaya başlıyorlar. Yani sessiz fanlarla karşılaşmayabilirsiniz. Bunun yanında fan kontrolcüyü de ben çalıştıramadım. Araştırmama rağmen de çözüm bulamadım. Ayrıca kasanın tam ortasında takılı gelen fan takılma yerinin vidalarını da hiçbir suretle sökemedim. Ben de çözümü keskiyle kesmekte buldum. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Hepinize iyi forumlar. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettiğimden soruyorum ekran kartının üzerindeki yeri neden açık bıraktılar? DVI takılan yerin üzeri yani. Yanlış mı kırdılar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…