[Alındı] i5 6600k sistem

Şabın Kaa

Hectopat
Daha fazla  
i5 6600 k işlemci
Asus z170 gaming pro anakart
Dark aquaforce w120 120 mm sıvı soğutma
Hyperx Fury 8 GB 2400 MHz RAM
Zalman zm700-GV 80+ BRONZE güç kaynağı
Samsung 850 evo 250 GB SSD
WD 1TB Caviar Blue HDD
Zalman z11 neo kasa
Cbox 2120 21.5'' 1920x1080 HDMI monitör
Ekran kartını ilerleyen zamanlarda dolar da düşünce 1070 olarak alıcam inşallah.

Arkadaşlar technopat ve sosyalden edindiğim bilgiler ve aldığım yardımlar ışığında böyle bir sistem toplamaya karar verdim. Parçaları bugün n11 üzerinden aldım ve kargoya verildi.
Elime geçince technopat youtube kanalındaki videolardan yardım alarak toplayacağım inşallah.
Bilgisayar toplamaya karar verdiğim günden beri yönlendirici görevinde olan Ali ve Recep abiye ve sosyalde bana yardımcı olan herkese teşşekkür etmek istedim. Bilgisayar hakkında çok şey öğrendim herkese teşekkürler...

-Şunu da not etmek istedim moderatörlerin aşırı derecede abarttığı uzaklaştırma cezalarına rağmen bunları yapabildim. Moderatör arkadaşlar daha verimli iletişim için hoşgörülü olup bu kadar katı olmamanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende son uzaklaştırma kısmına katılıyorum, cezalar uyarı şeklinde olsa hoş olur nazi kampı havası gibi bilerek yapana verirsin anlarım da bir nokta unuttu diye adama 1 gün ban direkt çok kırıcı.

Bende son uzaklaştırma kısmına katılıyorum, cezalar uyarı şeklinde olsa hoş olur nazi kampı havası gibi bilerek yapana verirsin anlarım da bir nokta unuttu diye adama 1 gün ban direkt çok kırıcı.
Kesinlikle. Bence de çok sert ve agresif yaptırımlar. Yasak koyarak bir yere varılmaz. Buraya bir Azeri vatandaş da yazabilir. Ve bizim dil ve noktalama kurallarını bilmek zorunda değil kanımca.
Bunun yerine öğretici olmak, böyle değil de şöyle yazmak daha doğru olur demek daha iyi. İnsanlık hali. Yolda giderken veya otobüste yazıyoruz. Bazen sözlük çelme takıyor. Arz ederim...
Bu arada sistemin hayırlı olsun kardeşim.

Dolar düşene kadar GTX2070 çıkar.

Madem GTX1070 alacaksın başta o uyduruk monitörü unut. Sisteme gelirsek soğutucuyu iptal et anakartı H170, işlemciyi i5 6500, 700W PSU'yu 600W ile değiştir, RAM'i 2X8 16GB yap. Artan para ile VG248QE gibi bir monitör almaya bak.
Kardeş şuan için adobe preimere ve photoshop üzerinde çalışmam gerekiyor derslerden dolayı zaten aldığım monitör 340 lira gtx 1070 alınca tabi ki canavar gibi bir monitör alıcağım bunu da 2. monitör yapacam. E haliyle ramide mecburen arttıracağım. Herşeyi hesaba kattım. Sıvı soğutmayı da dahili ekran kartı kulanacağım ve ilerleyen zamanda overclok yapabileceğimi düşünürek aldım yani her türlü ihtiyacım olan birşey.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı