[Alındı] I5 6600K ve Gigabyte Z170-UD3

Hayırlı olsun. Çok güzel işlemci-anakart kombini almışsın. Güle güle kullan.

Hocam hayırlı olsun. Sistemi o kadar tertipli toplamışsınız ki, ilk kasanın içini gördüğümde kasanın boş olduğuna inandım. O derece temiz bir sistem toplamışsınız.

Intel Core I5 6600K ve Gigabyte Z170-UD3 aldım. Geri kalan sistem Thermaltake V51, Thermalright Machi Rev B 2.0, Crucial 8GB ram ve EVGA Supernova G1 650.

Eki Görüntüle 102674 Eki Görüntüle 102675 Eki Görüntüle 102676
Hocam merhaba.
Kasayı nereden aldınız ?
İçinden güç kaynağı çıktı mı ?
Güç kaynağı ses yapıyor mu ?
Kasa dahili fanlar tam devirde ses çıkartıyor mu ?
Son olarak kasada dahili 2 önde olmak üzere 1 arkada toplamda 3 adet 12cm fan ile mi geliyor ?
Biraz fazla oldu farkındayım ama insan almadan önce her şeyini öğrenmek istiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba. Kasa Amerikadan geldi. Hayır güm kaynağı EVGA ayrıca aldım. Güç kaynağı sessiz. Kasa fanları çok da dayanıklı değil. 3-4 aya ses yaptı değiştirmek fikrim var. Evet 3 adet fanla geliyor.

Merhaba. Kasa Amerikadan geldi. Hayır güm kaynağı EVGA ayrıca aldım. Güç kaynağı sessiz. Kasa fanları çok da dayanıklı değil. 3-4 aya ses yaptı değiştirmek fikrim var. Evet 3 adet fanla geliyor.
Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Kablo düzenlemesi şahane olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…