Intel Core I5 6600K ve Gigabyte Z170-UD3 aldım. Geri kalan sistem Thermaltake V51, Thermalright Machi Rev B 2.0, Crucial 8GB ram ve EVGA Supernova G1 650.
Teşekkürler.Hocam hayırlı olsun. Sistemi o kadar tertipli toplamışsınız ki, ilk kasanın içini gördüğümde kasanın boş olduğuna inandım. O derece temiz bir sistem toplamışsınız.![]()
Teşekkürler. Bir ekran kartını da alsaydım bitirirdim sistemi.Derli toplu, güzel bir sistem olmuş. Güle güle kullan.
Hocam merhaba.Intel Core I5 6600K ve Gigabyte Z170-UD3 aldım. Geri kalan sistem Thermaltake V51, Thermalright Machi Rev B 2.0, Crucial 8GB ram ve EVGA Supernova G1 650.
Eki Görüntüle 102674 Eki Görüntüle 102675 Eki Görüntüle 102676
Merhaba. Kasa Amerikadan geldi. Hayır güm kaynağı EVGA ayrıca aldım. Güç kaynağı sessiz. Kasa fanları çok da dayanıklı değil. 3-4 aya ses yaptı değiştirmek fikrim var. Evet 3 adet fanla geliyor.Hocam merhaba.
Kasayı nereden aldınız ?
İçinden güç kaynağı çıktı mı ?
Güç kaynağı ses yapıyor mu ?
Kasa dahili fanlar tam devirde ses çıkartıyor mu ?
Son olarak kasada dahili 2 önde olmak üzere 1 arkada toplamda 3 adet 12cm fan ile mi geliyor ?
Biraz fazla oldu farkındayım ama insan almadan önce her şeyini öğrenmek istiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.Merhaba. Kasa Amerikadan geldi. Hayır güm kaynağı EVGA ayrıca aldım. Güç kaynağı sessiz. Kasa fanları çok da dayanıklı değil. 3-4 aya ses yaptı değiştirmek fikrim var. Evet 3 adet fanla geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.