[Alındı] i5 6600K ve GTX 970 Sistem

Valla özellikle Mouse, Klavye ve Monitör seçimini çok beğendim. Gerisi zaten klasik =). Çok güzel. Hayırlı olsun. Bağırsak benzetmen harika, çok güldüm hahaha!!!

@Persistent ismi AMD olan bir kişinin intel parçalara klasik demesi gayet normal takılıyorum yanlış anlamayın. Aslında fare klavye gayet sıradan ucuz parçalar en memnun olduğum parça Asus Strix 2.0 kulaklık.
Logitech seçmeni sevdim. Klasikten kastım yani çok tercih edilen manasında idi ama... =)

Kablolama kötü, işlemci çok yanlış bir seçim. O işlemciye o soğutucu takılmaz. Z170 standına OC edilemeyen bir işlemci takmak yanlış. 50 TL fazla verip İ5 6600K alsaydın çok daha uzun ömürlü bir sistem olurdu. Almışken RAM'leri 2666 MHZ felan alsaydın daha sonra uğraşmazdın.

Sistemin hayırlı olsun. Kablolama berbat, güç kaynağı yanlış takılmış.

Öncelikle şuan size cevap vermekten zevk duyacağım çünkü ne kadar kötülemek için yorum attığınızın farkında oldum.
Öncelikle kablolama kötü evet, çünkü aldığım 2 anakart da arızalı çıktı normalde böyle değildi tekrar sorun çıkar diye kablolama uğraşmadım çünkü kasanın arkasından tutturduğum plastikleri kesmek zorunda kaldım. Yani baya uğraştım.
Z170 anakarta 6600 işlemci yanlış bir seçim bende farkındayım, ama yorumları ve konuyu iyi okusaydınız eğer işlemciyi seneye değiştireceğimi yazmıştım 1. sayfada bu da ne kadar konuyla alakasız olduğunuz en iyi göstergesi.
Psu yanlış taktığımı ve sonradan bunu fark edip doğru şekilde taktığımı da belirtmiştim.
Anakartı eski model almaktansa işlemciyi OC yapmayacağım halde K serisi almak istemedim sadece oyun videosu çekiyorum ki 2 sene içinde işlemeci ve ekran kartını güncelleyeceğim.

@Silinen üye Evet haklısın 100 tl daha koymalıydım fakat zaten bütçem 4000 tl civarı idi ne şartlarda ben 5000 tl'ye çıktım onu bilmiyorsun burada 100 tl daha ekleseydin yazmak kolay. Zaten ben 6600K ve GTX 960 topluyordum son anda işlemciden kıstım çünkü oyun oynayacağım "oc" meraklısı değilim.

@Novelist evet haklısınız zaten konunun bir kısmında bunu belirttim ve düzeltmeyi yaptığımı söyledim resimler 3 haftalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…