[Alındı] İ5 6600K ve GTX 970 Sistem

• Anakart: MSI Z170A M7 - 880TL VATAN
  • İşlemci: İNTEL 6600K - 910TL VATAN
  • RAM: GSKİLL RIPJAWS 16GB 3000MHZ - 634TL VATAN
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970 TI 1420TL VATAN
  • Kasa: CORSAİR CARBİDE 540-- 540TL WEBDENAL
  • SSD: SAMSUNG EVO 250G - 336TL SANALMARKETİM
  • PSU: CORSAİR RM 750W+GOLD - 544TL INVETUS
  • SOĞUTMA: CORSAİR H110I GTX - 720TL VATAN
  • LED 10TL
  • PSU UZATMA KABLO TAKIMI 130TL
TOPLAM: 7474 TL

Sistemi bu şekilde topladım Bench Mark testlerini sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyim ? Varsa bir eksisi veya artısı söylemekten çekinmeyin lütfen. :D

3D Mark.jpg Bellek O.Y.K.png CPU-Z.png 3D Mark.jpg Bellek O.Y.K.png CPU-Z.png ISI.png PASS MARK 3D.png Pass Mark CPU.png Pass Mark Memory.png Windows CPU-Bellek.png PC.jpg PC1.jpg

İlk olarak sisteminiz hayırlı olsun, şu aydınlatma led'i nereden aldınız?
Teşekkür ederim. Modifiye Malzemecisi - Modifiye Malzemecisi dan aldım güvenilir iyi bir site, kapıda ödeme seceneği mevcut, sitede zaten direk online chat var orda yazdıgınızda her turlü bilgiye ulaşabiliyorsunuz ve siparişi verdikten sonra 2 gün içinde elime ulaştı malzemeler kaliteli güvenilir bir site tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu olsun bol Fps'ler
Teşekkürler.
Ekran kartında GTX 970Ti yazıyor ama 980Ti olcak muhtemelen.
Tİ'si fazla düzeltiyim onu. Aslında 980 TI alıcaktım ama o ara bütcem o kadar fazla değildi bende beklemek istemedim 970 aldım.

Ekranda Asus VG248QE 1MS 144HZ

Hayırlı olsun bol fps'li günler. Oyun testlerini bekleriz.
Valla oynadığım tek oyun şuan için WOW . :D Onuda SS aldığım zaman MSI programının gösterdiği bilgileri göstermeden çekiyo resmi.
Bir de Fire Strike 1.1 testi yapar mısınız?
O dediğin 3D Mark galiba oda paralı. Ben bir tek demo da test yapabildim varsa eğer bir link veya bir yol söylersen onuda yaparım dostum.,
PSU uzatma kablolarını nerden aldın? Hayırlı olsun sorunsuz kullanmanı dilerim.
Teşekkür ederim. Modifiyemalzemecisi.com güzel güvenilir site yukardada yazmıştım zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı