[Alındı] i5 7500 - RX480 Sistem

@KLETHRA Aynen cidden çok güzel olmuş bu oyunu. Ben bu oyunu geçen yazın bitirmiştim ya. Arada girip canım sıkılınca dolaşıyorum haritada. Kıymetini bil, daha bitirmemişsin oyunu. Yavaş yavaş oyna da bitirme hemen.

Yani hep erkek karakter mi oynayacağız? Kaç senedir böyle bu.

@Silinen üye Vallahi çok haklısınız. Böyle farklılık getirirlerse oyunun serisi gerçekten iyiyken mükemmelliğe doğru ilerler. Kıymetini biliyorum dediğin gibi tadını çıkararak oynuyorum. Daha %20 oldu Bende bitirsem bile gezerim boş boş o derece seviyorum Sistem çökene kadar oynarım

@KLETHRA Hocam size tavsiyem, bölgeleri alın. Bir de kızcağıza kendisinden büyük kıyafet giydirmeni önermem.

Yakını bırak, yetmiyor bile artık. Şuan 8GB VRAM'i hakkıyla kullanan oyun yok. O yüzden adam akıllı oyun çıkmadığı sürece 4GB olarak kullanacağım.

Zaten çıksa bile alamam, çünkü alacak param yok oyun için.

Çok iyi bir sistem olmuş hayırlı olsun. Kablolama da gayet iyi.

Öncelikle hayırlı olsun.

Sonra;

1. VS serisi PSU lar kalitesiz değildir. Sadece Coil Whine sıkıntıları vardır ve fanları yeterince iyi değildir. Aynı PSU, benim ikinci bilgisayarımı da çalıştırmaktadır, 3 senedir.
  2. Viewsonic'in o monitöründe, kontrast ayarı iyi yapılmazsa ciddi göz ve baş ağrısı sorunları oluyor, onun dışında iyi monitör, dikkat et.

Sağolun hocam. Dediğiniz gibi VS serisinden çok bir şey beklememek gerek ama iş görüyor haklısınız. Benimde ürünüm şanstan sizinki gibi düzgün çıktı. Monitör konusunda da ayar yaptım fakat yine yardımcı olacağınız bir konu veya bilmediğim bir tavsiye varsa söyleyebilirsiniz.

Hayırlı olsun, minik anakartlar birtek bana mı küçük ve çirkin geliyor ? Keşke mATX kasa alsaydın.

Teşekkür ederim. Öyle kasa alıp hava akımından mahrum kalacağıma böyle bir kasa alarak içerde daha ferah ve geniş bir ortam oluşturdum. Zaten kapağı kapatınca sadece ışıklar görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…