[Alındı] i5 7500 - RX480 Sistem

Baya serin çalışıyor. Kaç RPM'de bu kadar tutuyor peki? 2000 var mı?

Hocam siz rahat görün diye kısayol tuşu ile sol üstteki Afterburner göstergelerini kapattım. Görüntüyü engellemesin diye açmadım. Fakat test sırasında ben Afterburner göstergelerini açıp kontrol ettiğimde RX480 fanlarının maksimum %60 hızda döndüğünü gördüm. Gaming App ile kasa içi fanlarını ve işlemci fanını kendi ayarladığım çizelgelerle kullanıyorum. Kasa içi gayet serin ve ferah diye düşünüyorum.

@Silinen üye Başka test varsa yapalım, bende meraklandım ve serin çalışmasına açıkçası sevindim.

Benim kasa küp ve küçük olduğu için 2000RPM'de 70 dereceye ulaşıyor. Oyunlarda 1300 RPM 65 dereceyi geçmiyor ama bu programda böyle nedense. Bir de kart çok büyük, kasaya sıfıra sıfır sığıyor. Nefes alacak boşluk çok az.

@KLETHRA Başka yok. Bu kadar.

Hocam küp kasa ise bir şey diyemem. Haklısınız aslında kasa ne kadar geniş ise o kadar ferah oluyor. Ben bu kasaya ek fan ekledim, belki onun da faydası vardır. Kasaya 5 adet Corsair AF120 fan almayı düşünüyorum, hem renkli hem performanslı olur diye hoşuma gidiyor. Kart benim gözüme de bayağı büyük geliyor hakikaten. Sizin değerler yine de o kasaya göre gayet iyi değil mi ?

Kasadan değil, ekran kartı çok aşırı gereksiz büyük ya. Önemli değil benim için zaten. Yakana kadar böyle bırakacağım. Gerçi sabitlendi böyle.

Hahahaha artık sıcaklık düşüyor. Yoruldu galiba.

@KLETHRA Hocam sıcaklık değerleriniz iyi zaten ya. Gerek yok 5 tane fan almaya bence. Boşuna ses.

GTA 5 testi yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…