[Alındı] i5 7500 - RX480 Sistem

200 FPS'de test et. 20 FPS'ler de benimki 65'i geçmiyor ona bakarsan. %30 fan hızı ile.

i5 7500'ü stok fan ile kullanabilirdiniz. Ben RX 470 ile birlikte kullanıyorum, 70°C'yi geçiremedim. Oynadığım oyunlar: WatchDogs 2, F1 2016, TheCrew.
GTA V testi için :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 saatte 69 derece ve %70 fan hızı ile tamamladı testi.(Sonradan düşmeler oldu.) İyi mi kötü mü bilmiyorum da, sadece bu testte böyle ya.

Hocam güldürdün ya. Yakalım sizin canınız sağolsun. 5 fan güzel durur diye istiyorum. Beni biliyorsunuz aydınlatma ve ışıklandırmaya karşı bir hoşlantım var.

Sıcaklık konusunda bir 970 değiller;

Normal test;

Eki Görüntüle 235569

O.C.'siz;

Eki Görüntüle 235570

%10 O.C. ile;

Eki Görüntüle 235571

Hocam sizin kartınız da yanıyor. Ben OC ile denerim birazdan

Ben fan hızı falan bilmem. Yanıyor mu yanıyor. Bu kadar basit. Nvidia kart için 70 derece fazla. AMD için normal ama.

GTA 5 testi yaparmısınız

GTA 5 bende mevcut değil. Soğudum oyundan, Youtube üzerinde görmekten sıkıldım almak bile istemedim.

Ben maksimum 57-60 derece görürken neden stok fan ile kulağımı ağrıtıp, işlemciyi de ısıtarak ömrünü kısaltayım ? 10 derece basit bir fark değil.

OC ile olan değerlerimi paylaştım;

O kartın varsayılan fan hızı 1700 RPM mi? Benim kart 1000 RPM civarı %27'de çalışıyor genelde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yani hocam buradaki adam uzay montajda 73 dereceye kadar ulaşıyor. Artık 63 derecede sizin kart nasıl tutabiliyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…