[Alındı] i5 7500 - RX480 Sistem

O kartın varsayılan fan hızı 1700 RPM mi? Benim kart 1000 RPM civarı %27'de çalışıyor genelde.

Normalde fan hızı %26 ile %31 arasında değişiyor. Bu görüntüler testten hemen sonra çekildi.

Hocam ben kendim ayarlamıyorum, Gaming App ile otomatik OC modundaki ayarları kullanıyorum. İşlemcim OC edilemiyor, sadece Intel Turbo Boost ile hızlanıyor.

Uzay montaj ile kasa montajı aynı olurmu? Bak; ben kasa fanlarını %20'den % 100'e çekince 9 derece birden düştü.

Şuan sınav dönemindeyim, pek ilgilenemiyorum kasa ile. 3 tane AF serisi kırmızı LED fan aldım, onları bile takamadım.

Haziran'da coşucam inşallah.

Hocam AF120 candır ya. Beyazlarını sipariş edeceğim, kırmızıları bulamıyorum.

Işık şart değilse Artic'in beyaz fanlarını tercih ederim. Gerçekten kaliteli fanlar.

Işık şart değilse Artic'in beyaz fanlarını tercih ederim. Gerçekten kaliteli fanlar.
Sen attıktan sonra, onları alacaktım. Sonra Amazon.de'de, AF 120 2'li paketlerin indirime girdiğini gördüm. 2 tane 2'li aldım. 4 tane geldi, birini arkadaşıma hediye ettim.

Ama sınavlar yüzünden bilgisayarı bile nadiren açıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…