ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 27 Mayıs 2015 #11 Zalman Z11 Neo ile güç kaynağı gelmiyor. Ayrı almalısınız güç kaynağını.
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #12 @ekmeğin altındaki etiket Aslında GTX 980 almak istiyordum. Fakat bütçem yetmedi. Bende eldeki parayı anakart ve işlemciye yatırdım. @Alex10 696W veriyor. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
@ekmeğin altındaki etiket Aslında GTX 980 almak istiyordum. Fakat bütçem yetmedi. Bende eldeki parayı anakart ve işlemciye yatırdım. @Alex10 696W veriyor. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
Hugues de Payen Hectopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #13 ekmeğin altındaki etiket dedi: Hayalimdeki sistem. Hayırlı olsun. Sanki işlemci biraz abartıya kaçmış. Genişletmek için tıkla... Bu işlemcinin kıymeti 4-5 sene sonra çok daha net ortaya çıkacak. Hatta şimdiden GTA V de ortaya çıktı. Fizik temelli oyunlar çıktıkça i7'nin oyunlardaki farkıda ortaya çıkacak.
ekmeğin altındaki etiket dedi: Hayalimdeki sistem. Hayırlı olsun. Sanki işlemci biraz abartıya kaçmış. Genişletmek için tıkla... Bu işlemcinin kıymeti 4-5 sene sonra çok daha net ortaya çıkacak. Hatta şimdiden GTA V de ortaya çıktı. Fizik temelli oyunlar çıktıkça i7'nin oyunlardaki farkıda ortaya çıkacak.
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #14 @ekmeğin altındaki etiket Güç kaynağı ile birlikte geliyor. Fakat ben aldığımda 450 TL'ye aldım. Sanırım fiyatlar artmış. ZALMAN Z11 Neo 700LX kasa - inventus
@ekmeğin altındaki etiket Güç kaynağı ile birlikte geliyor. Fakat ben aldığımda 450 TL'ye aldım. Sanırım fiyatlar artmış. ZALMAN Z11 Neo 700LX kasa - inventus
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 27 Mayıs 2015 #15 Kaç yıl kullanmayı istiyorsunuz?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 27 Mayıs 2015 #16 Haklısınız. Ben Z3 ile karıştırdım.
Alex10 Hectopat Katılım 9 Mart 2015 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #17 heavystorm01 dedi: @ekmeğin altındaki etiket Aslında GTX 980 almak istiyordum. Fakat bütçem yetmedi. Bende eldeki parayı anakart ve işlemciye yatırdım. @Alex10 696W veriyor. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions ::: Genişletmek için tıkla... Ben Corsair vs650W 80+ plus modelini almayı düşünüyordum sizce hangisi.
heavystorm01 dedi: @ekmeğin altındaki etiket Aslında GTX 980 almak istiyordum. Fakat bütçem yetmedi. Bende eldeki parayı anakart ve işlemciye yatırdım. @Alex10 696W veriyor. ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions ::: Genişletmek için tıkla... Ben Corsair vs650W 80+ plus modelini almayı düşünüyordum sizce hangisi.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 27 Mayıs 2015 #18 @Alex10 ayrı konu açmanız daha sağlıklı olur.
Hugues de Payen Hectopat Katılım 20 Mart 2015 Mesajlar 639 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2015 #19 @ekmeğin altındaki etiket Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki videodaki cpu ve gpu kullanım oranları takip edin.
@ekmeğin altındaki etiket Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki videodaki cpu ve gpu kullanım oranları takip edin.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 27 Mayıs 2015 #20 Hugues de Payen dedi: @ekmeğin altındaki etiket Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki videodaki cpu ve gpu kullanım oranları takip edin. Genişletmek için tıkla... Ben aslında kullanım süresine göre dedim. Tabi ki i7 4790K daha iyi bir işlemci.
Hugues de Payen dedi: @ekmeğin altındaki etiket Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İki videodaki cpu ve gpu kullanım oranları takip edin. Genişletmek için tıkla... Ben aslında kullanım süresine göre dedim. Tabi ki i7 4790K daha iyi bir işlemci.