[ALINDI] i7 4790K ve GTX 980 Ti Tabanlı Sistem

kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.bende böyle bir sistem toplayacağım ama sinerji.gen.tr'ye güvenemiyorum sence güvenmeli miyim ?

Sanırım 4 ay olmuştur. Sinerji Bilgisayardan G3258 İşlemci, Asus H81M-Plus Anakart ve Kingston HyperX Fury Black 4GB Ram sipariş etmiştim ertesi gün ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ve parçaları monte ettikten sonra da sorunsuz bir şekilde çalıştı. Güvenilirliği konusunda insanlar Sinerji'ye fazla sıcak bakmıyorlar fakat fiyat konusunda oldukça cazip. Ben tavsiye ederim.

o halı o ekran kartını haketmiyor lütfen o fotoğrafı sil yoksa ekran kartın mavi ekran vericekdir

(gtx 980 )

@cihatsoruyor44 ne kadar boş bir yorum. Arkadaşın halısından sanane?

Hocam bütçe bulursanız kartın üzerindeki referans soğutmayı değiştirip özel soğutma takabilirsiniz.

Hocam şu an için biraz fazla masraf yaptım. Ancak evet düşünmedim değil. Custom sıvı soğutma takma şansım olabilir mi acaba? ama bunun için kartın üst kısmını sökmem vs. gerekicek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…